aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μ’ αυτούς πάει στο ντέρμπι (αποστολή)

Ομόνοια: Μ’ αυτούς πάει στο ντέρμπι (αποστολή)

Με τρεις σημαντικές απουσίες, των Άρνασον, Καρλίτος και Παναγιώτου η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό «αιώνιο» ντέρμπι. Ο Κωνσταντινίδης θα είναι στην αποστολή αλλά με περιορισμένες πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα.  Ο Λούκας Βύντρα βρίσκεται στην αποστολή, σύμφωνα με την ανακοίνωση των πρασίνων.

Ο Άκης Ιωακείμ με τις επιλογές που είχε στη διάθεσή του προετοίμασε την ομάδα του και αναμένει, πως αυτά που δούλεψαν στις προπονήσεις θα βγουν και στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ. Οι λύσεις για το κέντρο της άμυνας είναι περιορισμένες και ο Κατελάρης θα διατηρηθεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ως στόπερ, με επικρατέστερο ως παρτενέρ του τον Νασιμέντο. Τη θέση διεκδικεί και ο Φλορέσκου. Το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει και πάλι ο Δημητρίου, εκτός κι αν ο Κωνσταντινίδης είναι σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας που μπορεί να πάρει φανέλα βασικού.

Την τετράδα στην άμυνα θα συμπληρώνει ο Σοϊλέδης, ενώ την εστία θα υπερασπιστεί ο Παναγή. Η τριάδα στη μεσαία γραμμή (Μαργκάσα, Τουρέ, Κλέιτον) λογικά δεν αλλάζει, ενώ στην επίθεση τους Χριστοφή και Ντέρμπισαϊρ θα πλαισιώσει ο Κύπρου (υποψήφιος είναι και ο Αζίζ), καλύπτοντας το κενό που άφησε ο Σέρινταν.

Η αποστολή των πρασίνων αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Παναγή, Ντάριο Κρέσιτς, Αντρέα Χριστοδούλου, Μάριο Δημητρίου, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Καρλίτος, Άρη Σοϊλέδη, Λούκα Βύντρα, Μπρούνο Νασιμέντο, Αντρέα Φραγκέσκου, Φάνο Κατελάρη, Ρενάτο Μαργκάσα, Τζιόρτζ Φλορέσκου, Μπλάτι Τουρέ, Νικάντρο Μπρέβελντ, Γεράσιμο Φυλακτού, Στεφάν Αζίζ, Κλέιτον, Σάκη Κύπρου, Δημήτρη Χριστοφή, Ονησίφορο Ρουσιά και Ματ Νταρμπισάιαρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ