aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια - Λοβέρα: Υπάρχει θέληση και χρόνος, μα όχι απεριόριστος

Ομόνοια – Λοβέρα: Υπάρχει θέληση και χρόνος, μα όχι απεριόριστος

Η Ομόνοια περιμένει τον Μαξιμλιάνο Λοβέρα, ελπίζοντας ότι θα της τον παραχωρήσει ξανά ο Ολυμπιακός Πειραιώς, μετά το δανεισμό του περασμένου Ιανουαρίου. Οι πράσινοι παρακολουθούν τις εξελίξεις με το ενδεχόμενο να δοθεί στον Άρη ως ένα από τα ανταλλάγματα για τη μετεγγραφή του Καμαρά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην αντίστοιχη του Πειραιά.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχει χρόνος, αφού οι πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις των κυπελλούχων είναι τον Αύγουστο. Επομένως, δεν καίγονται όπως άλλες ομάδες για να κλείσουν σύντομα το μεγαλύτερο σκέλος του σχεδιασμού τους επειδή αρχίζουν τον Ιούλιο. Κάποια στιγμή ασφαλώς, τα χρονικά περιθώρια θα στενέψουν. Δεν μπορεί να περιμένουν για πάντα.

Πάντως, καλού κακού, οι πρωτευουσιάνοι δεν το κρύβουν ότι κοιτάζουν και προς άλλες κατευθύνσεις με σκοπό να μην μείνουν εκτεθειμένοι σε περίπτωση που τελικά η υπόθεση δεν καταλήξει θετικά γι’ αυτούς. Αναζητώντας λοιπόν ακραίους επιθετικούς, μπορεί και να αποφασίσουν οι ίδιοι να δώσουν τέλος. Εάν εντοπίσουν ακραίο επιθετικό που θα τους πείσει ότι είναι ανάλογων «κυβικών», θα αδράξουν την ευκαιρία και θα μπει τελεία στην υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ