aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια/Λοΐζου: Το πόκερ με Μπριζ και το «take it or leave it» των Βέλγων

Ομόνοια/Λοΐζου: Το πόκερ με Μπριζ και το «take it or leave it» των Βέλγων

Μέχρι το ημερολόγιο να δείξει 31 Αυγούστου το παράθυρο πώλησης του Λοΐζου Λοΐζου θα παραμένει ανοικτό. Όσο κυλάει ο χρόνος προς την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου αδειάζει η κλεψύδρα των πιθανοτήτων για μετεγγραφή του Κύπριου εξτρέμ, όμως ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει ανατροπή.

Το δεδομένο είναι πως τις προηγούμενες εβδομάδες παίχθηκε πόκερ ανάμεσα σε Ομόνοια και Κλαμπ Μπριζ για τον 18χρονο ακραίο επιθετικό. Προτάσεις, αντιπροτάσεις, μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης έπεσαν στο τραπέζι των συνομιλιών και μάλιστα αρχές της προηγούμενης βδομάδας οι δύο πλευρές βρέθηκαν πολύ κοντά σε συμφωνία.

€2.500.000 συν €500.000 μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης 10% ήταν η πρόταση των πρωταθλητών Βελγίου που ήταν κοντά στα θέλω της Ομόνοιας. Η εκπληκτική εμφάνιση του διεθνούς εξτρέμ των πρασίνων στον αγώνα με την Αντβέρπ στο ΓΣΠ και το ανεπίσημο ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων (Άντερλεχτ και Σάλτσμπουργκ) διαφοροποίησε το σκηνικό με το «τριφύλλι» να επιδιώκει να αυξήσει το ποσό πώλησης του ποδοσφαιριστή.

Η τελευταία επικοινωνία ανάμεσα σε Ομόνοια και Μπριζ έγινε την περασμένη Παρασκευή με τους πρωταθλητές Κύπρου να βάζουν πωλητήριο στα €2.750.000, συν €500.000 μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης 7,5% με τους Βέλγους να απαντούν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ούτε σεντ πέραν των €2.500.000 συν €500.000 μπόνους.

Το κατά πόσο η προσφορά αυτή που τέθηκε στο τραπέζι την προηγούμενη Δευτέρα (23/8) είναι ακόμα σε ισχύ το γνωρίζουν τα μέρη που συνθέτουν το παζλ μιας ενδεχόμενης μετεγγραφής. Δηλαδή η Ομόνοια, η Κλαμπ Μπριζ και η πλευρά του Λοΐζου.

Άντερλεχτ και Σάλτσμπουργκ έμειναν σε φιλολογικό ενδιαφέρον δίχως επίσημη προσφορά, ενώ η πρόταση της Φιορεντίνα ύψους €1.000.000  που κατατέθηκε αρχές του καλοκαιριού απορρίφθηκε ασυζητητί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ