aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Λοΐζου, η… απόδειξη του «όχι» για Κωστή

Ομόνοια: Λοΐζου, η… απόδειξη του «όχι» για Κωστή

«Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Κωστή, όχι γιατί δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής -αντίθετα είναι ένα υποσχόμενο ταλέντο- αλλά γιατί αποφασίσαμε πως η ομάδα θα επενδύσει στους δικούς της νεαρούς ποδοσφαιριστές», ήταν η ξεκάθαρη απάντηση της Ομόνοιας σε σχετική ερώτηση για τον Ιωάννη Κωστή, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Στο στρατόπεδο των πρασίνων έχουν στραμμένη την προσοχή τους στα δικά τους ταλέντα, στις δικές τους ακαδημίες, ώστε να αξιοποιήσουν την ποιότητα που υπάρχει και να αναδείξουν Κύπριους ποδοσφαιριστές που θα καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού». Σαν να λέμε, Λοΐζος Λοΐζου.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαίο ταλέντο ο Λοΐζου

Ο 16χρονος επιθετικός (18/7/2003) συμμετέχει στις προπονήσεις υπό της οδηγίες του Χένινγκ Μπεργκ, έχει πάρει λεπτά συμμετοχής στο φιλικό με την Ξυλοτύμβου, στο οποίο όχι μόνο βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα, αλλά κατέγραψε άλλες δύο φάσεις σε διάστημα 28 λεπτών (πέρασε ως αλλαγή στο 62’).

Στις 21 Αυγούστου έγιναν γνωστά τα άσχημα μαντάτα για τον Λοΐζου ο οποίος υπέστη κάκωση ποδοκνημικής και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα. Ωστόσο, ο νεαρός φαίνεται πως επανήλθε πλήρως από τον τραυματισμό του, και φρόντισε να… στείλει μήνυμα στον Νορβηγό τεχνικό. Στο φιλικό ήταν αρκετά κινητικός και απειλητικός, στοιχεία τα οποία είδε ο τεχνικός της Ομόνοιας με ευχαρίστηση. Ο Λοΐζου μπορεί να εξελιχθεί με σκληρή δουλειά και σωστή διαχείριση ώστε να φτάσει πολύ ψηλά. Εξάλλου, είναι μόλις 16 ετών, και έχει όλο τον χρόνο μπροστά του ώστε να καθιερωθεί στην ομάδα της πρωτεύουσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ