aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Λοΐζου, δέκατος πιο υποσχόμενος στην Ευρώπη της γενιάς του 2003!

Ομόνοια: Λοΐζου, δέκατος πιο υποσχόμενος στην Ευρώπη της γενιάς του 2003!

Μια τεράστια επιτυχία για τον Λοΐζο Λοΐζου της Ομόνοιας αναδεικνύει το τεύχος υπ’ αριθμόν 328 του CIES (διεθνούς κέντρου αθλητικών σπουδών) καταγράφονται οι πιο υποσχόμενοι νεαροί ποδοσφαιριστές με βάση τον χρόνο συμμετοχής και τις επιδόσεις τους από την 1η Ιανουαρίου 2020 και έπειτα, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο των ομάδων που αγωνίζονται. Για παίκτες που γεννήθηκαν στη δεκαετία του 2000 στην κορυφή φιγουράρει ο Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ.

Για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το 2003 και αργότερα, το υψηλότερο κεφάλαιο εμπειρίας που αποκτήθηκε καταγράφηκε για τον Φλοριάν Βιρτς της Λεβερκούζεν. Στη δεύτερη θέση είναι ένας άλλος παίκτης που αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα και είναι επιλέξιμος για την Αγγλία, ο Τζουντ Μπέλιγχαμτης Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ άλλοι δύο Άγγλοι είναι στις έξι πρώτες θέσεις: ο Χάρβεϊ Έλιοτ της Μπλάκμπερν (δανεικός από τη Λίβερπουλ) και ο Τζαμάλ Μουσιάλα της Μπάγερν Μονάχου.

Στην κορυφαία δεκάδα των πιο υποσχόμενων νέων που γεννήθηκαν το 2003 και έπειτα συμπεριλαμβάνεται και ο Λοΐζος Λοΐζου! Ο γεννημένος στις 18 Ιουλίου 2003 ακραίος επιθετικός της Ομόνοιας είναι στη 10η θέση της σχετικής λίστας. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο 17χρονος άσος κατέγραψε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τέσσερις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τρεις στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ