aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟμόνοια: Λέει «αντίο» μετά από 16 χρόνια!

Ομόνοια: Λέει «αντίο» μετά από 16 χρόνια!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το κάθε τι που έχει αρχή, έχει και τέλος. Όταν έχει να κάνει με τον άνθρωπο, αυτό εξαρτάται από τον ίδιο πότε θα έλθει το τέλος. Για τον Φώτο Ιωάννου, τον Α’ αντιπρόεδρο του σωματείου της Ομόνοιας και υπεύθυνο του τμήματος πετόσφαιρας, το ταξίδι στα διοικητικά έφθασε. Μετά από 16 συναπτά έτη, ναι από το 2004 είναι στα διοικητικά δρώμενα του σωματείου, έλαβε τη μεγάλη απόφαση της αποχώρησης.

Το αποκάλυψε στο «Goal» αφού έχει ήδη ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αλλά και τον υποψήφιο για την προεδρία Μάριο Αργυρίδη αφού η Εκλογική Γενική Συνέλευση είναι προ των πυλών. Απομένει ο ορισμός της ημερομηνίας. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του κατά κύριο λόγο τον οδηγούν στην έξοδο από τα διοικητικά, παρόλο που θα είναι στη διάθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου. Παράλληλα, ο κ. Ιωάννου θεωρεί πως έκλεισε ο κύκλος του στα διοικητικά και αποχωρεί.

«Το κάνω σε μια περίοδο που το πετοσφαιρικό τμήμα βρίσκεται στην κορυφή, αποτελεί τη μεγάλη δύναμη στο χώρο τα τελευταία χρόνια», σημείωσε στο «Goal». Και πρόσθεσε: «Εννοείται ότι θα είμαι δίπλα στο νέο Δ.Σ. στο δύσκολο έργο που θα αναλάβει και ιδιαίτερα στο τμήμα του βόλεϊ, πάντοτε όσο μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις». Ο Φώτος Ιωάννου θέλησε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Δώρο Σεραφείμ, «που μου εμπιστεύτηκε το 2004 θέση στα διοικητικά». Και συνέχισε: «Πίστεψε σε μένα και μπόρεσα να πάρω γνώσεις από τον Δώρο που με βοήθησαν στην πορεία μου στα διοικητικά του σωματείου».

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Πίσω από τις λέξεις του Μπεργκ

Ο κ. Ιωάννου θέλησε να κάνει μια σύντομη αναδρομή. «Σε δύσκολες συνθήκες, θυμάμαι, με στόχο τότε την παραμονή στην Κατηγορία, το τμήμα σταδιακά μεγάλωνε και με σωστή οργάνωση και πάντοτε με τη συμβολή του εκάστοτε διοικητικού συμβουλίου, μπόρεσε να φθάσει σε επιτυχίες και η Ομόνοια καθιερώθηκε ως μεγάλη δύναμη στο χώρο», σχολίασε και συνέχισε: «Πέρα από τους εγχώριους τίτλους, είχαμε και πετυχημένες ευρωπαϊκές συμμετοχές. Σε αυτή την προσπάθεια είχαμε άξιους συμπαραστάτες τον αιώνιο αρχηγό Πάνο Ηρακλέους, Σάββα Σάββα, Άγγελο Αλεξίου, τους αδελφούς Πετρακίδη και άλλους, χωρίς να παραγνωρίζω τη συνεισφορά όλων».

Ακολούθως, τόνισε ότι «το άλμα στο πετοσφαιρικό τμήμα έγινε με τη συμβολή του μέγα χορηγού Βαγγέλη Γεωργίου, ο οποίος συνέδραμε οικονομικά ανεβάζοντας επίπεδο η ομάδα». Τον ευχαρίστησε ιδιαιτέρως, όπως και όλους τους χορηγούς διαχρονικά. Παράλληλα θέλησε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε κάποια άτομα που στήριξαν το τμήμα όπως ο γενικός αρχηγός Μαρίνος Στυλιανίδης και λοιπούς συνεργάτες αλλά και τους Ρίκκο Καζακαίο, Κώστα Κασέκε, Νίκο Στυλιανίδη και Αγάπιο Ανδρέου.

Καταλήγοντας, ο Φώτος Ιωάννου επισήμανε: «Πιστεύω ότι αφήνουμε έργο και μια καλή βάση στην οποία μπορεί να στηριχθούν οι επόμενοι και η Ομόνοια να παραμείνει μόνιμη πρωταγωνίστρια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ