aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κυριακή αρνητικός, Πέμπτη θετικός. Τρίτος έλεγχος πριν τον Ολυμπιακό

Ομόνοια: Κυριακή αρνητικός, Πέμπτη θετικός. Τρίτος έλεγχος πριν τον Ολυμπιακό

Εν αναμονή του δεύτερου διαγνωστικού ελέγχου για τον COVID-19 στον οποίο υποβλήθηκαν και τα 60 πρόσωπα που ακολούθησαν την αποστολή της Ομόνοιας στην Αθήνα είναι στο «τριφύλλι».

Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, υπαλληλικό προσωπικό και διοίκηση των πρασίνων υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού με την επιστροφή της ομάδας από την Αθήνα την Πέμπτη, όπως προνοούν τα μέτρα του Υπουργείου Υγείας για τις χώρες Κατηγορίας Β’, όπως είναι η Ελλάδα.

Η Ομόνοια επιβεβαιώνει ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας που αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς την περασμένη Τετάρτη για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ βρέθηκε θετικός στον ιό. Αμέσως σήμανε συναγερμός και δόθηκε σε όλους εντολή να τεθούν σε αυτοπεριορισμό, ενώ όλοι υποβλήθηκαν σε δεύτερο διαγνωστικό έλεγχο το πρωί της Παρασκευής, ώστε να είναι απόλυτα βέβαιοι ότι δεν έγινε διασπορά του ιού.

Διαβάστε επίσης: H ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για το κρούσμα στην Ομόνοια

Είναι λογικό να υπάρχει έντονη ανησυχία στο «στρατόπεδο» των πρασίνων που είναι υποχρεωμένοι να υποβληθούν και σε νέο (τρίτο) διαγνωστικό έλεγχο στην παρουσία ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ 72 ώρες πριν τη διεξαγωγή του επαναληπτικού αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς την Τρίτη (29/9) στο ΓΣΠ. Το ίδιο έπραξαν και την περασμένη Κυριακή (20/9) πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Αθήνα με όλα τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά. Κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητας αν ο θετικός στον ιό ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας νόσησε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Αθήνα ή εάν ο ιός δεν ήταν ανιχνεύσιμος.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Συναγερμός και εντολή σε 60 άτομα για αυτοπεριορισμό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ