aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟμόνοια: Κυνηγώντας το θαύμα στη Λιουμπλιάνα

Ομόνοια: Κυνηγώντας το θαύμα στη Λιουμπλιάνα

Ένα πετοσφαιρικό θαύμα θα αναζητήσει η Ομόνοια απόψε (19:00, Cytavision 4) στη Λιουμπλιάνα στον επαναληπτικό με την Αch Volleyball Λιουμπλιάνα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Για να είναι σε θέση να διεκδικήσει την πρόκριση η Ομόνοια, θα πρέπει να πάρει τη νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο στο χρυσό σετ, αφού στον αγώνα του «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» ηττήθηκε με 0-3 σετ. Μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή για την πρωταθλήτρια Κύπρου, ωστόσο οι πράσινοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να το παλέψουν.

Όπως επισήμανε και ο  Σάββα, παρά την απογοήτευσή του για τον τρόπο που χάθηκε το δεύτερο σετ στον πρώτο αγώνα, ανέφερε ότι η ομάδα του θα παλέψει στη Σλοβενία μέχρι τέλους για την πρόκριση. Η αποστολή της Ομόνοιας, που βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Λουμπλιάνα, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο «Arena Stožice», γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αποψινό αγώνα, χωρητικότητας 12.480 θέσεων.

Αρχηγός αποστολής είναι ο έφορος Μαρίνος Στυλιανίδης, ενώ συμμετέχουν και οι ακόλουθοι: Σάββας Σάββα (προπονητής) – Γιαννάκης Χριστοφόρου (βοηθός προπονητής), Ζανέτ Τζωρτζιή Σωκράτους (στατιστικολόγος), Έλενα Στυλιανίδου (ιατρός) και οι πετοσφαιριστές: Α. Πετρακκίδης, Κ. Καπνίσης, Σ. Πετρακκίδης, Γκ. Πέτερς, Δ. Αποστόλου, Κ. Παφίτης, Κυρ. Αδάμου, Α. Λάμπ, Ροντρίγκο, Αγγ. Αλεξίου, Μαρ. Παπαχριστοδούλου, Φερέιρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ