aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κυνηγά το δεκάρι της ευτυχίας

Ομόνοια: Κυνηγά το δεκάρι της ευτυχίας

Μετά το «χαστούκι» από τον Ολυμπιακό (0-3) στις 8 Απριλίου, η Ομόνοια στη συνέχεια βρέθηκε στον σωστό δρόμο. Μετρά επτά σερί ματς αήττητη και το σημαντικότερο, πανηγύρισε δύο προκρίσεις που την οδήγησαν στον τελικό του Κυπέλλου Coca-Cola. Αρχικά επί της ΑΕΛ με το 0-0 στο ΓΣΠ και ακολούθως απέναντι στην Ανόρθωση με το «διπλό» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (2-0) και την ισοπαλία στο ΓΣΠ (1-1). Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος είχε απολογισμό τρεις νίκες (Εθνικό, Δόξα, ΑΕΛ) και μιαν ισοπαλία (Εθνικό).

Πλέον, η Ομόνοια κυνηγά το δεκάρι της ευτυχίας! Δηλαδή να συνεχίσει εάν είναι δυνατόν μόνο με νίκες έως το τέλος, να φθάσει τα δέκα σερί παιχνίδια αήττητη. Του τελικού, που θα είναι το δέκατο σε αυτή τη σειρά των αγώνων, θα προηγηθούν τα παιχνίδια πρωταθλήματος με τις ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο και Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Μπορεί τα αποτελέσματα των αγώνων πρωταθλήματος να μην απασχολούν ιδιαίτερα, με το μυαλό να είναι στον τελικό της 25ης Μαΐου, αλλά ο Λένον αναμένει και προσβλέπει σε επιτυχίες. Ο Ιρλανδός τεχνικός, που θεωρείται δεδομένο ότι θα προφυλάξει και πάλι βασικές μονάδες, θέλει και απαιτεί από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο. Και αυτό μπορεί να γίνει με καλές εμφανίσεις και στα ματς πρωταθλήματος, ψάχνοντας νέες επιτυχίες.

Ο Λέσγιακς μπορεί να απέχει ακόμη των προπονήσεων της Ομόνοιας, αλλά μέχρι τον τελικό κυπέλλου στις 25 Μαΐου αναμένεται να είναι έτοιμος. Το γεγονός ότι, ο τραυματισμός του δεν είναι μυϊκός, αλλά είναι χτύπημα στον αστράγαλο, κάνει τους ανθρώπους της Ομόνοιας να είναι αισιόδοξοι για παρουσία του Τσέχου μπακ στον τελικό.

Από τον προσεχή αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, πέρα του Λέσγιακς θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Γιούστε. Ο Ζαχαρίου προπονείται κανονικά και ενδέχεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ