aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΟμόνοια: Κυνηγά επίτευγμα 27 χρόνων!

Ομόνοια: Κυνηγά επίτευγμα 27 χρόνων!

Με υψηλά ποσοστά ευστοχίας η Ομόνοια μέσα σε τέσσερις ημέρες επανέφερε τα χαμόγελα στα πρόσωπα των οπαδών της και φώναξε δυνατά ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους της. Το τεράστιο «διπλό» επί του Άρη έφερε το «τριφύλλι» στην 4η θέση της βαθμολογίας να κοιτάζει ακόμα ψηλότερα, ενώ το βράδυ της Τετάρτης (28/2) υπερκέρασε με άνεση το εμπόδιο της ΑΕΖ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca – Cola.

Απομένει ένα βήμα για τους πράσινους ώστε να βρεθούν και φέτος στον τελικό για να διεκδικήσουν το τρίτο διαδοχικό κύπελλο. Κάτι που μόνο δύο ομάδες κατάφεραν στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Το ρεκόρ συνεχόμενων κατακτήσεων κατέχει η Ομόνοια με τέσσερα σερί τρόπαια (1980, 1981, 1982, 1983). Τρεις διαδοχικές κατακτήσεις είχε ο «αιώνιος» αντίπαλος ΑΠΟΕΛ (1995, 1996, 1997). Επομένως, εάν η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου καταφέρει να προσθέσει στην τροπαιοθήκη της Ομόνοιας το 17o κύπελλο στην ιστορία του «τριφυλλιού» θα πρόκειται για επίτευγμα 27 χρόνων.

Στο «Ηλίας Πούλλος» γύρισαν ήδη σελίδα και επικεντρώθηκαν στο ντέρμπι της Δευτέρας (4/3), για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Οι πράσινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, ώστε να εκμεταλλευθούν τις απώλειες που ενδεχομένως να έχουν οι ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ