aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κτύπησε «κόκκινο» η ονοματολογία, στο τραπέζι και τεχνικός διευθυντής

Ομόνοια: Κτύπησε «κόκκινο» η ονοματολογία, στο τραπέζι και τεχνικός διευθυντής

Η εποχή Χένινγκ Μπεργκ στην Ομόνοια ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (28/2). Ο Νορβηγός προπονητής μετά από θητεία 2,5 χρόνων στην ομάδα του «τριφυλλιού» αποχώρησε πληρώνοντας το μάρμαρο για την παταγώδη αποτυχία των πρασίνων στο φετινό πρωτάθλημα.

Η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου στην ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας με τον Χένινγκ Μπεργκ τονίζει πως η απόφαση έπρεπε να παρθεί για να μπορέσει η ομάδα να ανακάμψει. Στο «Ηλίας Πούλλος» γύρισαν σελίδα και σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα.

Οι πληροφορίες που βγαίνουν με το τσιγκέλι από το «στρατόπεδο» των πρασίνων αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος της Ομόνοιας θα αποφασίσει τον επόμενο προπονητή μαζί με τον Σίμο Ταραπουλούζη, ο οποίος κατέχει το πόστο του διευθυντή σκάουτινγκ, αλλά μετά την αποχώρηση του Νεόφυτου Λάρκου έχει διευρυμένα καθήκοντα.

Η ονοματολογία για τον αντικαταστάτη του Νορβηγού προπονητή κτύπησε «κόκκινο» με τα ονόματα των Ντούσαν Κέρκεζ και Βλάνταν Μιλόγεβιτς να συζητούνται εντός και εκτός Ομόνοιας. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ είναι επιλογή γνώριμη σε όλους και άμεσα διαθέσιμη να οδηγήσει την ομάδα στη συνέχεια της σεζόν. Ο Σέρβος προπονητής εργάζεται στην Αλ Ετιφάκ, αλλά υπάρχει έντονη φημολογία περί αποχώρησής του, καθώς η ομάδα του είναι στην προτελευταία θέση χωρίς νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Bεβαίως το κασέ του 51χρονου τεχνικού που εργάστηκε στην Ομόνοια τη σεζόν 2015-16 προαπαιτεί οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση Παπασταύρου.

Δόθηκαν κριτήρια σε ατζέντηδες για τις προδιαγραφές του νέου προπονητή και στο… τραπέζι πέφτουν «βροχή» από το πρωί ονόματα υποψήφιων τεχνικών. Πάντως, η απόφαση για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή είναι ειλημμένη και αργά ή γρήγορα το συγκεκριμένο κεφάλαιο θα απασχολήσει την Ομόνοια με ορίζοντα τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ