aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Κτυπημένη» από τον κορωνοϊό, μπροστά στο παφίτικο… τείχος

Ομόνοια: «Κτυπημένη» από τον κορωνοϊό, μπροστά στο παφίτικο… τείχος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

H μπάλα θα στηθεί στη σέντρα και η Ομόνοια θα υποδεχθεί απόψε την Πάφος FC (19:00, Primetel 1). Βλέπετε, τα χθεσινά δείγμα ήταν αρνητικά, οπότε με τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού, θα διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση αφού οι αγώνες αναβάλλονται εάν εντοπιστούν τέσσερα και πάνω κρούσματα.

Οι πράσινοι άφησαν πίσω του το 0-4 της περασμένης Πέμπτης από την Αϊντχόφεν, και θέλουν να συνεχίσουν από το 3-0 στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Με ενδεχόμενο τρίποντο εις βάρος των γαλάζιων, θα διατηρήσουν την επαφή με τις προπορευόμενες ομάδες, ενώ τυχόν στραβοπάτημα θα αποτελεί πισωγύρισμα. Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει να διαχειριστεί και την κούραση του ταξιδιού στην Ολλανδία, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι θα αλλάξει το αρχικό σχήμα που παρατάχθηκε στο Φιλιπς Στάντιον.

Το έργο του «τριφυλλιού» σήμερα μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, άλλωστε αν «διδάσκουν» κάτι τα πεπραγμένα στο τρέχον πρωτάθλημα είναι ότι όλα τα ματς παρουσιάζουν δυσκολίες. Αποτελεί στοίχημα μάλιστα για τους ποδοσφαιριστές του Νορβηγού προπονητή, να βάλουν στοπ στο σερί της Πάφου, που προέρχεται από οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος δίχως ήττα.

Διαβάστε επίσης: Με κορωνοϊό άλλος ένας παίκτης της Ομόνοιας, τρία συνολικά

Άλλο ένα στοιχείο που ηχεί σαν καμπανάκι κινδύνου είναι το μόλις ένα γκολ που δέχτηκαν οι γαλάζιοι στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Είναι γνωστό ότι η Ομόνοια πριν από την τριάρα εις βάρος του ΑΠΟΕΛ, δεινοπαθούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Γι’ αυτό και κόντρα στη δυσκολοκατάβλητη αποψινή φιλοξενούμενη θα δοκιμαστεί η δημιουργικότητα και η αποτελεσματικότητά της. Οι πράσινοι ανακοίνωσαν χθες ότι στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται 18 ποδοσφαιριστές, δίχως όμως να αναφερθούν σε ονόματα παρόντων ή απόντων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ