aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Κτυπάει» τον Φαν λα Πάρα, αδελφό του Βαϊνάλντουμ

Ομόνοια: «Κτυπάει» τον Φαν λα Πάρα, αδελφό του Βαϊνάλντουμ

Τουλάχιστον άλλη μία μετεγγραφή πρέπει να θεωρείται δεδομένη στην Ομόνοια και πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων, είναι θέμα χρόνου να ολοκληρώσει προσθήκη που θα αφορά στην επίθεση, πριν από την αυριανή μέρα που είναι και η τελευταία της θερινής μετεγγραφικής περιόδου.

Διέρρευσε το όνομα του Ολλανδού ακραίου φορ με καταγωγή από το Σουρινάμ, Ραΐφ Ρέιμον φαν λα Πάρα, ο οποίος όπως βλέπετε στη φωτογραφία, είναι αδελφός (ετεροθαλής) του αστέρα της Λίβερπουλ και διεθνούς με τους «οράνιε», Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, τον οποίο πρόσφατα επιδίωξε να κάνει δικό της η Μπαρσελόνα.

Ο Φαν λα Πάρα, είναι σε περίοπτη θέση στη λίστα των ανθρώπων της Ομόνοιας και δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον παίκτη που θα κλείσει την… ακραία επιθετική εκκρεμότητα, αφού ως γνωστόν δεν καρποφόρησε η προσπάθεια των πρασίνων να αγοράσουν τον Νταβίντ Ακιντόλα από τη Μίντζιλαντ.

Ο Φαν λα Πάρα είναι 29 χρόνων (4 Ιουνίου 1991) και πέρυσι στο δεύτερο εξάμηνο αγωνίστηκε στον προσεχή αντίπαλο της Ομόνοιας στο Τσάμπιονς Λιγκ, τον Ερυθρό Αστέρα. Έπαιξε επίσης στην Αγγλία , φορώντας τη φανέλα των Γουλβς, Μπράιτον, Χάντερσφιλντ και Μίντλεσμπρο, ενώ στην Ολλανδία έπαιξε στις Φέγενορντ και Χέερενφεεν καθώς και στη γαλλική Καέν, απ’ όπου άρχισε την επαγγελματική του καριέρα.

Είναι αριστεροπόδαρος και έχει ύψος 1.81μ. και με το που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Σερβία έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Βελιγραδίου με την οποία ο Φαν λα Πάρα μέτρησε τέσσερις συμμετοχές.

Επίσης, ο Φαν λα Πάρα είναι ξάδελφος ενός πρώην αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Έβερτον, του Ρόιστον Ντρέντε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ