aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κρίθηκε από καιρό του Λέσγιακς, «δένει» και τον επόμενο

Ομόνοια: Κρίθηκε από καιρό του Λέσγιακς, «δένει» και τον επόμενο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τυχαίο; Μάλλον όχι. Ομόνοια και Λέσγιακς επέλεξαν να ανακοινώσουν την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο, έως το 2022, χθες 6 Αυγούστου 2020. Ακριβώς ένα χρόνο μετά την έλευση του Τσέχου μπακ στο «τριφύλλι». Τότε είχε ανακοινωθεί στις 6 Αυγούστου 2019. Χθες, λοιπόν, η Ομόνοια ενημέρωσε ότι «έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον Γιαν Λέσγιακς για επέκταση της συνεργασίας μας μέχρι το 2022! Ευχόμαστε στον Γιαν κάθε επιτυχία και στις νέες αγωνιστικές προκλήσεις που μας περιμένουν».

Ο 29χρονος αριστερός μπακ, βάσει της εικόνας που παρουσίασε στην περσινή σεζόν, κρίνεται ως ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Σύγχρονο μπακ, που ανεβαίνει συνεχώς ψηλά και βοηθά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Με πολλά τρεξίματα, ξέρει μπάλα και με καλές μεταβιβάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Οι πράσινοι έκριναν από καιρό ότι θα πρέπει να διατηρήσουν τον Τσέχο στο ρόστερ τους για περισσότερα από τα δύο χρόνια που προνοούσε το συμβόλαιο που υπέγραψε με την έλευσή του. Γι’ αυτό και εισήλθαν σε συζητήσεις με τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του, κατέληξαν σε συμφωνία και την επισημοποίησαν χθες.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Οι μικροί δείχνουν τι μπορούν να κάνουν»

Ο στόχος των πρασίνων είναι, να διατηρήσουν στο ρόστερ τους καλούς ποδοσφαιριστές, δημιουργώντας ένα δυνατό κορμό για μια σειρά ετών. Στον οποίο θα προσθέτουν πινελιές για να βελτιώνεται συνεχώς η ομάδα. Όπως γίνεται φέτος, με λίγες προσθήκες το ρόστερ θα τελειοποιηθεί ώστε να είναι σε θέση η Ομόνοια να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους της. Τον Λέσγιακς αναμένεται να ακολουθήσει ο Μαυρίας, με το υφιστάμενο συμβόλαιο που διατηρεί να ολοκληρώνεται στο τέλος της νέας περιόδου.

Ο Ελλαδίτης έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι. Πρόκειται, επίσης, για σύγχρονο μπακ που καλύπτει όλη τη δεξιά πλευρά. Ανεβαίνει συνεχώς στην επίθεση, έχει καλές επιστροφές. Ακόμη, ο Μπεργκ σε μεγάλα παιχνίδια χρησιμοποίησε τον Μαυρία ως εξτρέμ, ώστε να ενισχύει το δεξί άκρο της άμυνας όταν ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ