aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κρίστιανσεν και άλλος ένας για τον πάγκο

Ομόνοια: Κρίστιανσεν και άλλος ένας για τον πάγκο

Στην Κύπρο θ’ αφιχθεί αργά απόψε o νέος τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς, o οποίος θα πιάσει άμεσα δουλειά με προτεραιότητα την πρόσληψη νέου προπονητή.

Όπως αποκάλυψε στο ραδιόφωνο του Active (107,4 &102,5) o ρεπόρτερ Ομόνοιας της εφημερίδας «Goal News», Κώστας Καλλής, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει καταλήξει σε δύο υποψήφιους προπονητές, ο ένας εκ των οποίων είναι ο Τόμας Κρίστιανσεν, χωρίς να υπάρχει οριστική απόφαση για τον εκλεκτό.

Διαβάστε επίσης: Υπογράφηκε το συμβόλαιο, βγήκαν οι πρώτες επιταγές

Αναλυτικά τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Τα Λέμε όλα»  

«Ότι είναι να γίνει θα γίνει αύριο. Ο Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς θα έρθει αργά απόψε, επομένως από αύριο θα προκύψουν οι εξελίξεις και φυσικά η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή.

Το πρώτο μέλημα είναι η πρόσληψη προπονητή. Ο κ. Ρουίς έχει αξιολογήσει το ρόστερ, όμως, θέλει να συζητήσει με τον προπονητή για να πάρουν μαζί τις τελικές αποφάσεις. Πολύ λίγοι παίκτες  θα συνεχίσουν από το υφιστάμενο ρόστερ και ακολούθως αναλόγως με τις αποχωρήσεις θα αποφασιστούν και οι προσθήκες που θα γίνουν. Ο νέος τεχνικός διευθυντής έχει κάνει μια έρευνα και γνωρίζει ποδοσφαιριστές που θέλει να φέρει, όμως, προέχει το θέμα προπονητή καθώς μαζί θα πάρουν τις οριστικές αποφάσεις».

Διαβάστε επίσης: Poll: Είστε υπέρ ή κατά της δημιουργίας νέας ομάδας;

Για το θέμα πρόσληψης νέου προπονητή: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Η πληροφόρηση που έχουμε είναι ότι κατέληξε σε δύο προπονητές, με τους οποίους συζητά. Η τελευταία πληροφόρηση, είναι ότι δεν αποκλείεται να είναι ο Τόμας Κρίστιανσεν. Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, όμως έχει επανέλθει στο προσκήνιο τ’ όνομα του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ. Τονίζουμε πως δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση, όμως δεν θα είναι έκπληξη αν ο Τόμας Κρίστιανσεν επιλεγεί τελικά για τη θέση του προπονητή. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέχρι το προσεχές σαββατοκύριακο. Ο κ. Παπασταύρου θέλει να επιλέξει έναν προπονητή που θα φέρει “οικογενειακό” κλίμα στα αποδυτήρια και προς αυτή την κατεύθυνση θέλει να κινηθεί για πρόσληψη προπονητή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ