aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κρίνεται (και) το γηπεδικό, δεν είναι «ζεστή» για Μακάρειο

Ομόνοια: Κρίνεται (και) το γηπεδικό, δεν είναι «ζεστή» για Μακάρειο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Άλλο ένα σημαντικό κεφάλαιο, πέρα απ’ αυτό του προπονητή, θα ξεκαθαρίσει λογικά εντός της ημέρας. Πρόκειται για το γηπεδικό. Οι πράσινοι θα τοποθετηθούν για το Μακάρειο Στάδιο, όπως σημείωσαν σε ανακοίνωσή τους μετά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διαβάστε επίσης: Ο Ζούνιορ σκιαγραφεί τον Μπεργκ στο «Goal.com.cy» και λέει πολλά!

Οι πράσινοι ενδεχομένως να θελήσουν να κάνουν κάποιες επαφές με εμπλεκόμενους φορείς, όπως η Αστυνομία, και ακολούθως να τοποθετηθούν. Παρόλο που δεν έχει λεχθεί οτιδήποτε επίσημα, στον σύλλογο της Λευκωσίας δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα «ζεστοί» αφού η διαπίστωση είναι πως  γίνεται προσπάθεια εκμετάλλευσής τους. Το κόστος είναι ασύμφορο αφού μέσα στα πολλά που πρέπει να γίνουν είναι και η αντικατάσταση του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, αφού το υφιστάμενο είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.

Διαβάστε επίσης: «Ο Κατελάρης πιέζει για να πάει στον Παναθηναϊκό»

Γενικά, είναι πολλά που πρέπει να γίνουν. Σήμερα, λοιπόν, θα γνωστοποιηθεί η θέση της Ομόνοιας για το Μακάρειο αλλά κα τα επόμενα βήματα για την έδρα που θα χρησιμοποιήσει στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ