aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Κρίμα για τα παιδιά» είπε ο Αναστασίου, κρίμα και γι’ αυτόν

Ομόνοια: «Κρίμα για τα παιδιά» είπε ο Αναστασίου, κρίμα και γι’ αυτόν

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

«Κρίμα για τα παιδιά» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αναστασίου μετά το ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ελλαδίτης κόουτς αφού παρατήρησε την… προβληματική εικόνα της Ομόνοιας μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Αλκή, άλλαξε σύστημα με σκοπό να «χτυπήσει» το ματς με τους γαλαζοκίτρινους. Παρά το καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι πράσινοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον πρώτο τους σκόρερ, Ζόρντι Γκόμεθ, γνώρισαν την ήττα με 1-2 χάρη στον… ασταμάτητο Αλ-Τάαμαρι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι δύο βασικοί λόγοι που την «λύγισαν»

Είναι αλήθεια πως ήταν κρίμα για τα παιδιά και ειδικά για τον Κωνσταντίνο Παναγή. Ο Κύπριος κίπερ επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια σχεδόν ένα χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε, καθώς ο Αναστασίου του έδωσε φανέλα βασικού στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ονίσηλο Σωτήρας, ενώ τον διατήρησε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την «Αθάνατη» (σ.σ. κράτησε το μηδέν και στα δύο ματς). Ο Παναγή ανέλαβε να υπερασπιστεί την εστία της Ομόνοιας και στο «αιώνιο» ντέρμπι, όπου ο βαθμός δυσκολίας ήταν σαφώς μεγαλύτερος.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δύο πρόσωπα, ένα (μεγάλο) πρόβλημα που παραμένει

Ο διεθνής πορτιέρο δέχθηκε δύο γκολ για τα οποία δεν έφερε ευθύνη, καθώς η άμυνα του τον… πρόδωσε, ενώ δεν πρέπει να διαγράφονται οι καθοριστικές επεμβάσεις που πραγματοποίησε πριν το 66ο λεπτό. «Φώναξε» παρών σε τετ-α-τετ, σε απευθείας εκτελέσεις φάουλ και δημιουργούσε ασφάλεια στους συμπαίχτες του. Φαίνεται πως αρχίζει να βρίσκει τον καλό του εαυτό, ενώ όπως δήλωσε και ο ίδιος πρόσφατα, τον βοήθησαν πολύ οι πρόσφατες εμφανίσεις του με την Εθνική μας ομάδα. Όσον αφορά την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο 88’, σίγουρα χαρακτηρίζεται δύσκολη φάση για τον ρέφερι, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως χειροκροτήθηκε κατά την είσοδο του στην φυσούνα.

Πλέον, έχει δημιουργηθεί ένας υγιής ανταγωνισμός με τον Τόμας Μεχίας, ωστόσο με τις τελευταίες του εμφανίσεις ο Παναγή φαίνεται πως κερδίζει έδαφος για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του στους επόμενους αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Παναγή: «Μίλησα με τον διαιτητή, είδα και το βίντεο, τι να σας πω…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ