aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Κούσουλος non stop, ηγέτης ο Γκαφούρ

Oμόνοια: Κούσουλος non stop, ηγέτης ο Γκαφούρ

Τρεις ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο του χθεσινού φιλικού της Ομόνοιας με τη Χάποελ Χαντέρα. Πρόκειται για τους Παναγή, Κούσουλο και Σοάρες. Για τον Κούσουλο είναι το δεύτερο 90λεπτο μετά το παιχνίδι με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση, ο Χουάν-Κάρλος Ολίβα άλλαξε εφτά ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα, διατηρώντας τους Κούσουλο, Ενρίκες, Ραμίρες και Αντόνια.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Πολωνία, η παρουσία του Μικαέλ Γκαφούρ στα πρώτα φιλικά έφερε ικανοποίηση, καθώς ο Γάλλος αμυντικός δείχνει έτοιμος να ηγηθεί στα μετόπισθεν των πρασίνων. Αυτό λέει για την ώρα η παρουσία του και ελπίδα των παραγόντων της Ομόνοιας είναι να τους δικαιώσει την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή στα επίσημα ματς.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Όταν «λυθεί», μονταριστεί και πάρει μπρος ο Ματ

Το επόμενο φιλικό της Ομόνοιας και τελευταίο στην Πολωνία είναι ορισμένο για μεθαύριο στις 19:00, με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι μετρούν ένα παιχνίδι προετοιμασίας προς το παρόν, έχοντας αντιμετωπίσει το περασμένο Σάββατο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-1). Θα είναι δυνατό τεστ για το «τριφύλλι» και ο Χουάν-Κάρλος Ολίβα θα περιμένει ακόμη περισσότερα στην τελευταία εικόνα της ομάδας του, πριν από την επιστροφή στην Κύπρο. Η αποστολή των πρασίνων θα επιστρέψει στη χώρα μας στις 30 Ιουλίου, όπου θα μεταφερθεί το σκηνικό με προπονήσεις και φιλικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ