aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟμόνοια: Κούσουλος… με €250.000!

Ομόνοια: Κούσουλος… με €250.000!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το όνομά του «έπαιξε» και στην περσινή περίοδο τέτοια εποχή, ωστόσο δεν έγινε το άλμα. Φέτος, που τα οικονομικά δεδομένα με την εμπλοκή του Σταύρου Παπασταύρου είναι διαφορετικά, λέτε να δούμε τον Γιάννη Κούσουλο να φορά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος; Είναι πιθανό αφού ο 22χρονος άσος (έχει γενέθλια στις 14 Ιουνίου) απασχολεί την πλευρά της Ομόνοιας.

Μάλιστα, πληροφορίες φέρουν τους πράσινους έστω και με ανεπίσημο τρόπο να έχουν προσεγγίσει τη Νέα Σαλαμίνα. Εφόσον το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» μετουσιωθεί και επίσημα, τότε θα ανοίξει και ο δρόμος για το βήμα στην καριέρα του διεθνούς μεσοαμυντικού. Μέχρι στιγμής, από την Ομόνοια δεν θέλουν να κάνουν αναφορά για την περίπτωση Κούσουλου όπως και για κάθε άλλο όνομα που «παίζει» στο ρεπορτάζ της ομάδας.

Το «Goal», όπως πληροφορείται, η Νέα Σαλαμίνα δεν είναι αρνητική σε παραχώρηση του Κούσουλου εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να ζητήσουν το ποσό των 250.000 ευρώ. Δεν το κρίνουν ιδιαίτερα μεγάλο, από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής είναι μόλις στα 22 του χρόνια, έχει μετρήσει πέραν των 100 συμμετοχών με την ερυθρόλευκη φανέλα και επιστέγασμα της προόδου του ήταν η κλήση του στην Εθνική Ανδρών. Δεν σημαίνει ότι η μετεγγραφή θα «κλείσει» στο πιο πάνω ποσό. Αντιθέτως, με καλή θέληση απ’ όλες τις πλευρές, η μετεγγραφή μπορεί να οριστικοποιηθεί και με χαμηλότερο ποσό.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έμειναν μόλις οκτώ

Άλλωστε, οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να στερήσουν από τον ποδοσφαιριστή το βήμα στην καριέρα του. Επίσης, το συμβόλαιο του Κούσουλου ολοκληρώνεται την επόμενη περίοδο και προσφέρεται για τη Νέα Σαλαμίνα να καρπωθεί ένα σημαντικό ποσό. Ο ποδοσφαιριστής βλέπει με θετικό μάτι πιθανή μεταπήδησή του στο «τριφύλλι», διαπιστώνοντας ότι κάτι καλό πάει να γίνει και αποτελεί πρόκληση στην καριέρα του να φορέσει τη φανέλα της Ομόνοιας, που θα θελήσει να του προσφέρει ένα πολυετές συμβόλαιο με σαφώς μεγαλύτερες απολαβές.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Κούσουλος και άλλοι Κύπριοι διεθνείς στο «κάδρο»

Σύντομα, λοιπόν, ίσως και εντός της εβδομάδας να προκύψει επίσημο ενδιαφέρον, συνάντηση και πιθανό μετακίνηση του Κούσουλου από τη Νέα Σαλαμίνα στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ