aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια / Κούσουλος: «Αν το κάνουμε θα πάρουμε μεγάλη νίκη» (vid)

Ομόνοια / Κούσουλος: «Αν το κάνουμε θα πάρουμε μεγάλη νίκη» (vid)

Ο Ιωάννης Κούσουλος μίλησε στην κάμερα της Ομόνοιας για το ντέρμπι στη Λάρνακα με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυρακή. Παραλλήλως, μίλησε για το φορμάρισμά του, τη χρονιά που φεύγει και τη νέα που έρχεται.

Πώς περιμένεις το παιχνίδι με την ΑΕΛ;

«Αγωνιζόμαστε με μια πολύ καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, δυνατό, με πολλές μονομαχίες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται με τη νέα χρονιά. Να κάνουμε καλό παιχνίδι και να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε τα τελευταία παιχνίδια».

Ποια στοιχεία πρέπει να παρουσιάσουμε για να κερδίσουμε σε εκτός έδρας ντέρμπι;

«Να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε με τον τρόπο παιχνιδιού που παίζουμε πάντα, αυτό που μας λέει ο προπονητής μας. Θεωρώ πως αν το κάνουμε αυτό θα πάρουμε μεγάλη νίκη».

Η ΑΕΚ είναι ισόβαθμη μαζί μας. Θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της Κυριακής;

«Όχι και τόσο. Σίγουρα είναι σημαντικό. Θα έχουμε στόχο τη νίκη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να την πάρουμε».

Βρίσκεσαι σε πολύ καλή κατάσταση, με πολύ καλές εμφανίσεις και κρίσιμα γκολ. Πώς νοιώθεις για το γεγονός αυτό;

«Σίγουρα είμαι χαρούμενος. Εύχομαι να συνεχίσει αυτό και θα προσπαθήσω όσο πιο πολύ γίνεται να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται, για το καλό μου και το καλό της ομάδας, για να συνεχίσουμε όπως είπα και πριν από εκεί που μείναμε».

Έχουμε τέσσερα ντέρμπι σε διάστημα δέκα ημερών. Είναι έτοιμη η Ομόνοια για ανταπεξέλθει σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα;

«Σίγουρα γιατί είχαμε ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια όταν ήμασταν στην Ευρώπη. Παίζαμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα με πολύ δύσκολους αντιπάλους. Θεωρώ, ναι, ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε».

Με λίγα λόγια τι κρατάς από το 2020;

«Μια πολύ καλή χρονιά για όλους, για την ομάδα, για εμένα προσωπικά, είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και εύχομαι να συνεχίσει και η νέα το ίδιο».

Μια ευχή για το 2021…

«Εύχομαι υγεία σε όλους, καλή χρονιά και καλή πορεία για την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ