aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣΟμόνοια - Κούσουλος: Αν κρίνουμε από το παρελθόν…

Ομόνοια – Κούσουλος: Αν κρίνουμε από το παρελθόν…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην Ομόνοια με κάθε επισημότητα ανήκει από την Τρίτη (3/7) ο Γιάννης Κούσουλος. Κρίνοντας την πορεία του 22χρονου ποδοσφαιριστή, η οποία είναι σταδιακά ανοδική, η κίνηση της Ομόνοιας αξιολογείται ως σπουδαία. Και το ποσό που δαπανήθηκε δεν είναι μεγάλο, αν κρίνουμε τι έδωσε παλαιότερα ο σύλλογος της Λευκωσίας για μετεγγραφή Κύπριου ποδοσφαιριστή. Απομένει να επιβεβαιωθεί και στον αγωνιστικό χώρο, με την προσφορά του νεαρού διεθνούς άσου, γιατί κακά τα ψέματα η πίεση είναι πολύ διαφορετική στην Ομόνοια απ’ ό,τι στη Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε επίσης: Ανάρτηση… ψυχής από τον Γιάννη Κούσουλο! (pic)

Ως σπουδαία κίνηση αποτελεί και για τον ποδοσφαιριστή αφού πήρε μετεγγραφή σε μια μεγάλη ομάδα. Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να πέρασε δύσκολα όμως με τα νέα δεδομένα, την παρουσία επενδυτή, το μέλλον προμηνύεται ευοίωνο. Ο Κούσουλος πήρε ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο, τόσο σε χρονική διάρκεια αλλά κυρίως και σε απολαβές. Έκανε το βήμα και επωφελήθηκε σημαντικά. Απ’ εδώ και πέρα, είναι στα πόδια του να συνεχίσει να αυξάνει ταχύτητα στην απόδοσή του και να κάνει μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του, με πιθανή μετεγγραφή στο εξωτερικό. Γιατί αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του 22χρονου άσου.

Διαβάστε επίσης: «Γιάννη, θα τα καταφέρεις όσο δύσκολο δρόμο κι αν έχεις»

Η μετεγγραφή Κούσουλου στην Ομόνοια έγινε την κατάλληλη στιγμή, τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και για τον σύλλογο. Ο Κούσουλος είναι στα καλύτερά του, προερχόμενος από μια σπουδαία σεζόν και από την άλλη η Ομόνοια για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχει την ευχέρεια να πληρώσει και να κάνει «δικό της» έναν ποδοσφαιριστή με τον οποίο λίγο ή πολύ είχαν φλερτάρει κι άλλες ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Η προτροπή του Γκόμεθ στον Κούσουλο

Θεωρώ πως, το κέρδος και για τις δυο πλευρές θα είναι αμοιβαίο. Για τον ποδοσφαιριστή, πέρα από το συμβόλαιο που υπέγραψε, του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα, με κόσμο και η οποία με την πρόσφατη εξέλιξη στα διοικητικά, είναι στα καλύτερά της οικονομικά μετά από πολλά χρόνια.

Όσο για την ομάδα, πρόσθεσε στο ρόστερ της έναν ικανό ποδοσφαιριστή, ταλαντούχο με τεράστια εμπειρία για την ηλικία του. Κάτι που πάνε χρόνια να συναντήσουμε σε Κύπριο ποδοσφαιριστή. Αυτά είναι τα δεδομένα, το γήπεδο θα… μιλήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ