aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κόσμος πάει κι έρχεται...

Ομόνοια: Κόσμος πάει κι έρχεται…

Δέκα παιχνίδια σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις έχει δώσει μέχρι στιγμής η Ομόνοια στην ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22. Οι πράσινοι αγωνίστηκαν με την Ανόρθωση για το Σούπερ Καπ, με Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Φλόρα Ταλίν, Άντβερπ (σε διπλές αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ, με την Καϊράτ για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και ΑΕΚ, Δόξα για το πρωτάθλημα.

Αν την προηγούμενη διετία το δίδυμο Λούφτνερ – Λανγκ ήταν αχώριστο και διαφοροποίηση στο κέντρο της άμυνας της Ομόνοιας υπήρχε μόνο κατ’ ανάγκη δεν ισχύει το ίδιο τη φετινή σεζόν, κατά την οποία κόσμος πάει κι έρχεται στην καρδιά της αμυντικής γραμμής. Στα δέκα ματς που έδωσαν οι πράσινοι χρησιμοποιήθηκαν τρία διαφορετικά δίδυμα στο κέντρο της άμυνας και μια τριάδα, όταν ο Χένιγκ Μπεργκ επέλεξε να παίξει με τρεις αμυντικούς.

Στην αρχή της σεζόν το κουπί τράβηξαν οι Χούμποτσαν και Λανγκ, οι οποίοι συνέθεσαν το αμυντικό δίδυμο πέντε φορές. Τρεις φορές έπαιξαν μαζί οι Λανγκ και Παναγιώτου, μία οι Χούμποτσαν και Γιούστε, ενώ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καϊράτ επιλέχθηκε τριάδα με τους Λανγκ – Γιούστε και Παναγιώτου.

Η προετοιμασία της Ομόνοιας για την αναμέτρηση της Κυριακής (26/9) με την Πάφος FC ολοκληρώθηκε με προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου. Επιστρέφει στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ ο Φώτης Παπουλής, ενώ δεν υπολογίζονται οι Μποτεάκ, Ντίσκερουντ και Κούσουλος. Ο Γάλλος εξτρέμ είναι σε πορεία αντίστροφης μέτρησης για να αγωνιστεί και πάλι αφού προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ