aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κόουτς, υπάρχει (πολύ) σοβαρό πρόβλημα

Ομόνοια: Κόουτς, υπάρχει (πολύ) σοβαρό πρόβλημα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Για οποιοδήποτε αγωνιστικό πρόβλημα στην Ομόνοια, ο Τζον Κάρβερ είχε τις κατάλληλες λύσεις και τους παίκτες να το αντιμετωπίσει. Οποιοδήποτε εκτός από αμυντικό! Και το λέμε αυτό γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το «τριφύλλι» να πάει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ χωρίς το κεντρικό αμυντικό του δίδυμο.

Ο Μάριν Όρσουλιτς ακολουθεί εδώ και μέρες ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος, ενώ από χθες του κάνει παρέα και ο Λούκας Βύντρα. Ο Ελλαδίτης στόπερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μυϊκό τραυματισμό), οι ιατροί της ομάδας του εισηγήθηκαν να ακολουθήσει εξειδικευμένο πρόγραμμα -όπως κι έγινε τις προηγούμενες δύο ημέρες- και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι λογικό, δημιουργεί μεγάλο «πονοκέφαλο» στον προπονητή της Ομόνοιας, ο οποίος είναι αναγκασμένος να περιμένει την προπόνηση του Σαββάτου για να δει ποιους παίκτες θα έχει διαθέσιμους. Καλού-κακού, όμως, ο Άγγλος τεχνικός θα αρχίσει να προσαρμόζει το πλάνο του πάνω στα δεδομένα που έχει αυτή τη στιγμή ενώπιόν του και τις λιγοστές εναλλακτικές.

Οι Θανάσης Παντελιάδης, Μπρούνο Νασιμέντο, Φάνος Κατελάρης και Ανδρέας Φραγκέσκου, είναι οι υποψήφιοι παίκτες που -στη χειρότερη των περιπτώσεων- θα κληθούν να καλύψουν τα κενά.

Οι δύο πρώτοι συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες από τους άλλους δύο για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας, εάν και εφόσον φυσικά δεν προλάβουν οι Όρσουλιτς και Βύντρα, ενώ σε μια τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται ο Τζον Κάρβερ να αλλάξει και το σύστημα της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ