ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ
Το έθεσε ως στόχο, το θέλει και το παλεύει η Ομάδα Προγραμματισμού στην Ομόνοια, για να υλοποιήσει άλλες δύο μετεγγραφές πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία την Τρίτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πολύ κοντά στο να εκπληρωθεί ο στόχος αφού τις τελευταίες ώρες προέκυψαν εξελίξεις που φέρουν δύο ποδοσφαιριστές για την αριστερή πλευρά, μπακ και εξτρέμ, να είναι μιαν ανάσα από το να φορέσουν την πράσινη φανέλα. Η περίπτωση μπακ αφορά σε έμπειρο ποδοσφαιριστή με πολύ καλό βιογραφικό, ενώ αυτή του εξτρέμ ενδέχεται να αφορά σε νεαρό κάτω των 22 ετών, που θα εγγραφεί στον Κατάλογο Β.
Μέσα στα επόμενα 1-2 24ωρα, εφόσον οι εκλεκτοί της Ομάδας Προγραμματισμού αποδεχθούν την πρόταση του Συλλόγου, θα βρεθούν στην Κύπρο για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής τους. Όπως πληροφορούμαστε, στην Ομόνοια στόχευσαν ψηλά για την επιλογή του αριστερού μπακ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρουν εμπόδια και κάποιες περιπτώσεις δεν καρποφόρησαν λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Ωστόσο, με συγκεκριμένη περίπτωση προκύπτει έδαφος συνεργασίας και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα πέσουν άμεσα και οι υπογραφές.
Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Συνειδητή επιλογή για τον Χριστοφη
Αν επαληθευθούν οι πληροφορίες για απόκτηση εξτρέμ κάτω των 22 ετών, τότε είναι πιθανό να προκύψει μετεγγραφή σε θέση που μέχρι τώρα δεν ήταν στο αρχικό πλάνο. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Το δεδομένο είναι ότι, θα γίνει προσθήκη επιθετικού και πιθανότατα επιτελικού μέσου.
Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Πράσινα»… πλοκάμια στους μάνατζερς
Επίσης, πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Πολωνία, πιθανότατα να ξεκαθαρίσει και το σκηνικό με τον Κολοβό. Φαντάζει δύσκολο να συνεχίσει στους πράσινους και απομένει να προκύψει προσφορά που να ικανοποιεί την Ομόνοια. Τουλάχιστον να είναι ποσό στο ύψος που δαπάνησε ο Σύλλογος της Λευκωσίας για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού.














