aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Κόκκινο» του Υπ. Υγείας για δύο παίκτες της Αϊντχόφεν

Ομόνοια: «Κόκκινο» του Υπ. Υγείας για δύο παίκτες της Αϊντχόφεν

Πρόβλημα με δύο διαγνωστικά τεστ ποδοσφαιριστών της Αϊντχόφεν φαίνεται πως προκύπτει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Οι Ολλανδοί βρίσκονται στο αεροπλάνο με προορισμό το νησί μας ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια, ωστόσο πριν επιβιβαστεί έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα και διαγνωστικά τεστ την ΚΟΠ, η οποία τα απέστειλε με την σειρά της στο Υπουργείο Υγείας.

Όπως προκύπτει λοιπόν, τα αποτελέσματα δύο διαγνωστικών ελέγχων δεν είναι έγκαιρα και ξεκάθαρα (πως οι δύο παίκτες είναι αρνητικοί) με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην τους επιτραπεί η είσοδος στην χώρα μας. Υπενθυμίζουμε πως η Αϊντχόφεν μετρά ήδη επτά παίκτες θετικούς στον ιό, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν με την αποστολή.

Το Υπουργείο Υγείας αφού έλεγξε τα αποτελέσματα, ενημέρωσε την ΚΟΠ για το πρόβλημα που παρατηρήθηκε στα δύο εξ αυτών, με την Ομοσπονδία να ενημερώνει τόσο την Αϊντχόφεν όσο και την UEFA. Για την ώρα, παραμένει άγνωστο αν αυτοί οι δύο παίκτες βρίσκονται αυτή την ώρα στο αεροπλάνο ή αν έμειναν στην Ολλανδία, ενώ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, ούτε τα ονόματα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ