aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κοιτάζει πλέον κατάματα τα προβλήματα και ψάχνει για λύσεις

Ομόνοια: Κοιτάζει πλέον κατάματα τα προβλήματα και ψάχνει για λύσεις

Η πορεία μέχρι στιγμής της Ομόνοιας δεν είναι καθόλου καλή και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Οι δικαιολογίες υπάρχουν, η ελλιπής προετοιμασία λόγω κορωνοϊού, οι πολλοί τραυματισμοί αλλά και οι αστοχίες στη μετεγγραφική ενίσχυση επηρέασαν. Ίσως είναι η πρώτη φορά που ο Χένινγκ Μπεργκ ανέλαβε την ευθύνη αλλά και παράλληλα παραδέχτηκε πως υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι μόλις τρεις νίκες σε 13 αγώνες φανερώνουν το μεγάλο πρόβλημα. Παράλληλα στα 13 αυτά παιχνίδια οι πράσινοι, έχουν δεχθεί έξι ήττες και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν συναντούμε τα δύο τελευταία χρόνια με τον Νορβηγό στον πάγκο.

Για να αντιληφθούμε τη διαφορά στην απόδοση, αλλά και την διαφορά στη δυναμικότητα, φτάνει να δούμε τα περσινά νούμερα της λευκωσιάτικης ομάδας και να τα συγκρίνουμε με τα μέχρι στιγμής νούμερα. Η ομάδα του Μπεργκ στην περσινή περίοδο σε σύνολο 36 αγώνων στο πρωτάθλημα, σε πρώτη και δεύτερη φάση, δέχτηκε συνολικά μόλις τρεις ήττες. Φέτος στις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις έχει δεχθεί ήδη δύο, από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ έχει καταφέρει να πετύχει μόλις μια νίκη (Δόξα). Είναι νούμερα που δείχνουν περίτρανα πως η πρωταθλήτρια ομάδα δεν είναι στα καλύτερα της…

Τα αναπάντητα ερωτήματα είναι πολλά, αλλά μόνο από την στιγμή που θα κοιτάξεις… κατάματα τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα της Ομονοίας θα βρεις την λύση. Ο Χένινγκ Μπέργκ ίσως να άργησε, αλλά δείχνει να έχει την πρόθεση πλέον να τα αναγνωρίσει και φτάσει στη λύση τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ