aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Kόφτης» που θα δώσει νέα στοιχεία

Ομόνοια: «Kόφτης» που θα δώσει νέα στοιχεία

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Χωρίς κλασικό ανασταλτικό μέσο αγωνίστηκε στα πρώτα επίσημα η Ομόνοια. Ο Ολίβα, τόσο στα «δικά» της ματς (Αλκή, Παραλίμνι) όσο και στα ντέρμπι (ΑΕΚ, Απόλλων), παρουσίασε την ομάδα του με δυο «οκτάρια» (Σοάρες, Γκόμεθ). Ειδικά μετά το ματς με τον Απόλλωνα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά για την απουσία «κόφτη» και ο Ισπανός τεχνικός δέχθηκε έντονη κριτική. Περισσότερο για την επιμονή του για τον τρόπο παιχνιδιού αλλά και τις επιλογές του.

Στο χθεσινό φιλικό με τον Ερμή, ο Ενρίκες έδειξε πως είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση. Βεβαίως, η αποχή του είναι λογικό να τον έχει επηρεάσει και θέλει παιχνίδια για να ανεβάσει απόδοση και να βοηθήσει την ομάδα του στη συνέχεια. Ο 27χρονος Μεξικάνος, δίνει ύψος και δύναμη στη μεσαία γραμμή, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο άμυνας και κέντρου, ενώ δείχνει να είναι καλός χειριστής της μπάλας. Απομένει σταδιακά να πάρει χρόνο, ώστε να μπορέσει να καθιερωθεί και να αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ