aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κομπλέ για «διπλό», το πιθανό πλάνο του Μπεργκ

Ομόνοια: Κομπλέ για «διπλό», το πιθανό πλάνο του Μπεργκ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά το εντός έδρας στραπάτσο με τον Ολυμπιακό (1-1), η Ομόνοια πάει σήμερα (16:00) στο Μακάρειο για να αναμετρηθεί με τη Δόξα, έχοντας ως μοναδικό στόχο το τρίποντο. Δεν χωράει άλλη απώλεια στην προσπάθειά της για αναρρίχηση στην κορυφή και διεκδίκηση μέχρι τέλους του τίτλου πρωταθλήματος.

Με νίκη θα βρεθεί στην κορυφή και θα περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο. Η αποστολή του «τριφυλλιού» δεν αναμένεται εύκολη, έχοντας κατά νου και το ματς του πρώτου γύρου, στο οποίο απώλεσαν δύο πολύτιμους βαθμούς εντός έδρας. Επίσης, η πορεία της αντιπάλου υποχρεώνει τους πράσινους να πάνε υποψιασμένοι και με πάσα σοβαρότητα.

Οι πράσινοι πάνε κομπλέ στο παιχνίδι. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Φαμπιάνο. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Σιεού, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Λέσγιακς. Στη μεσαία γραμμή Κούσουλος, Γκόμεθ, Παπουλής. Στην επίθεση Ασάντε δεξιά, Τιάγκο αριστερά και Τσέποβιτς στην κορυφή. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικουν οι Λανγκ, Τζιωνής και Μποτεάκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ