aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κλειστός ο Μιξ, ο λόγος που δεν ανακοινώνεται

Ομόνοια: Κλειστός ο Μιξ, ο λόγος που δεν ανακοινώνεται

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, λέει μια παροιμία. Στην προκειμένη περίπτωση, στην Ομόνοια, επειδή θέλουν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές και δεν είναι και πολλές, έχουν ως στόχο να εξαντλήσουν κάθε χρονικό περιθώριο για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Άλλωστε, είναι μια δοκιμασμένη συνταγή την τελευταία διετία.

Ο κόσμος της ομάδας ανυπομονεί να μάθει ποιοι θα είναι οι επόμενοι ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Αυτή η στιγμή, πλέον, δεν είναι μακριά. Δεν μπορεί να είναι διαφορετικά αφού σε λιγότερο από ένα μήνα η Ομόνοια θα κληθεί να δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της, εκτός απροόπτου απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Μιξ Ντίσκερουντ, ο Αμερικανο-Νορβηγός μέσος, θεωρείται κλειστός σύμφωνα με πληροφορίες μας και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η σύναψη της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με την Ντελιζισπόρ Τουρκίας έως τις 30 Ιουνίου, λόγος πιθανότατα που καθυστερεί την ανακοίνωση της μετεγγραφής από την Ομόνοια.

Ο Μπεργκ έχει θετική άποψη για τον Μιξ και θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να κάνει τη διαφορά. Την κατάλληλη στιγμή, λοιπόν, αφού το επιτρέψουν τα δεδομένα, οι πράσινοι θα επισημοποιήσουν τη συνεργασία τους με τον Μιξ Ντίσκερουντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ