aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κλείνει σύντομα o επιθετικός

Ομόνοια: Κλείνει σύντομα o επιθετικός

TΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η προσθήκη επιθετικού δεν είναι μακριά. Παρόλο που μόλις προκύψει πρόταση ποδοσφαιριστή αξιολογείται, εντούτοις, η Ομάδα Προγραμματισμού έχει ενώπιόν της κάποιες καλές επιλογές. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που πληρούν τα κριτήρια που τέθηκαν και θα αρχίσουν οι επαφές για να κλείσει τις επόμενες μέρες άλλο ένα κεφάλαιο. Οι πράσινοι στοχεύουν ψηλά για τον εκλεκτό στην επίθεση.

Η επιλογή θα γίνει βάσει του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας και των ποδοσφαιριστών που ήδη στελεχώνουν το ρόστερ. Στο «τριφύλλι» κινούνται για ψηλό ποδοσφαιριστή, που πέρα από την ευχέρεια στο σκοράρισμα θα είναι σε θέση να παίξει με πλάτη στο αντίπαλο τέρμα. Με αυτόν τον τρόπο, αναμένεται η αξιοποίηση όλων των μεσοεπιθετικών ποδοσφαιριστών, που θα πατούν περιοχή και θα γίνονται επικίνδυνοι για την αντίπαλη εστία.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Τα στιγμιότυπα του φιλικού Ομόνοια – Ανόρθωση

Αν και δεν υπάρχει πίεση χρόνου, ίσως και μέσα στην προσεχή βδομάδα η Ομόνοια να αποσπάσει την υπογραφή του εκλεκτού. Ακολούθως θα μένει μια θέση κενή για τον Κατάλογο Α και αναλόγως πού θα κριθεί αναγκαία επιπλέον προσθήκη, θα υλοποιηθεί άλλη μια μετεγγραφή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πράσινες υποσχέσεις, φάνηκε στο χειροκρότημα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ