aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κλείνει Ασάντε και τον παίρνει Πολωνία, βλέπει Λέγκια

Ομόνοια: Κλείνει Ασάντε και τον παίρνει Πολωνία, βλέπει Λέγκια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το ματς με την Πάφος FC ανήκει στην ιστορία για την Ομόνοια, που ήδη επικεντρώθηκε στον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με τη Λέγκια για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το αποτέλεσμα στην Πάφο αν και δεν ήταν αυτό που επιζητούσε η ομάδα του Μπεργκ, αποτελεί μόλις το πρώτο στο πρωτάθλημα που μόλις τώρα ξεκίνησε. Αντιθέτως, το παιχνίδι στη Βαρσοβία είναι καθοριστικό αφού θα κρίνει την πορεία της ομάδας στο θεσμό. Ο Μπεργκ το «φώναξε» ξεκάθαρα προχθές ότι, προέχει αυτό το παιχνίδι που είναι ικανό να φέρει την Ομόνοια μιαν ανάσα από την παρουσία της σε ευρωπαϊκό όμιλο. Οπόταν, γίνεται αντιληπτό πως εκεί έχουν εστιάσει οι πράσινοι την προσοχή τους.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», που έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς στην Πάφο και αποθεώνεται για το γεγονός αυτό από τον κόσμο της ομάδας, ξεκούρασε τους παίκτες στους οποίους η Ομόνοια θα στηρίξει την προσπάθειά της απέναντι στη Λέγκια. Η απουσία των Παπουλή και Κακουλλή μειώνει τις επιλογές, γι’ αυτό και οι πράσινοι έτρεξαν και ενέταξαν στο ρόστερ τους τον Σενέ, που έκανε ντεμπούτο στην Πάφο.

Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια εγγραφής του Ασάντε, ώστε να είναι διαθέσιμος για το ματς της Τετάρτης. Ο Γκανέζος επιθετικός που βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα τεθεί στη διάθεση του Μπεργκ. Εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή για τη Βαρσοβία, που αναχωρεί αύριο. Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια απόκτησης του Ακιντόλα, ενώ αναμένεται να γίνει και κίνηση με μέσο.

Διαβάστε επίσης: Απόφαση Οκτωβρίου, μόνο η Ομόνοια δικαιούται αναβολή

Η προετοιμασία της Ομόνοιας στην Κύπρο ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος». Η αποστολή για τη Βαρσοβία θα αναχωρήσει αύριο το πρωί με ναυλωμένη πτήση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ