aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: «Κλείδωσε» η απόφαση για τη μία μετεγγραφή

Oμόνοια: «Κλείδωσε» η απόφαση για τη μία μετεγγραφή

Άλλες δύο μετεγγραφές θα κάνει η Ομόνοια στο διάστημα που απομένει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Οι «πράσινοι» έχουν δύο κενές θέσεις στο ρόστερ και το πιθανότερο είναι πως θα τις καλύψουν. Ο Χένινγκ Μπεργκ δηλώνει ικανοποιημένος με το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεσή του και είναι πεπεισμένος ότι ποιοτικά και ποσοτικά το «τριφύλλι» έχει το ρόστερ για να ανταπεξέλθει σε διπλό «ταμπλό» (Κύπρο και Ευρώπη).

Το κακό νέο για την Ομόνοια είναι πως ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα είναι στις 16 Σεπτεμβρίου και η μετεγγραφική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου. Έτσι, εάν οι πράσινοι προκριθούν παρά το γεγονός πως θα έχουν εξασφαλίσει έσοδα πέραν των 8.000.000 ευρώ (και συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης) δεν θα μπορούν να επενδύσουν μέρος των χρημάτων για ενίσχυση. Το θετικό νέο είναι πως ήδη καρπώθηκαν 1.000.000 ευρώ από την ευρωπαϊκή τους πορεία, άρα υπάρχει το χρήμα για ενίσχυση.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ορίστηκε η μέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα

Αυτό που διαρρέει είναι πως στο «Ηλίας Πούλος» στρέφουν την προσοχή τους στην απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου. Ενός «οκταριού» στην ποδοσφαιρική διάλεκτο, που να αγωνίζεται δηλαδή στη θέση που καλύπτει συνήθως ο Τζόρντι Γκόμεθ. Εκεί στρέφει την προσοχή της η Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας, ενώ η δεύτερη μετεγγραφή θα αφορά επίσης της μεσοεπιθετική γραμμή, χωρίς όμως να υπάρχει ειλημμένη απόφαση. Το κεφάλαιο Ακιντόλα θα είναι ανοικτό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της μετεγγραφικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το φοβητσιάρικο «14άρι» του Ερυθρού Αστέρα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ