aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Κλείδωσε» άλλο ένα φιλικό πριν αφήσει τα βουνά...

Ομόνοια: «Κλείδωσε» άλλο ένα φιλικό πριν αφήσει τα βουνά…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Προστίθεται και ο Άρης Λεμεσού στους αντιπάλους της Ομόνοιας στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας. Πράσινοι Λευκωσίας και Λεμεσού, θα τεθούν αντιμέτωποι στις 17 (Ιουλίου ημέρα Παρασκευή) στην Κυπερούντα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας «Goal.com.cy». Εκτός απροόπτου, αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό τεστ του «τριφυλλιού», προτού αποχωρήσει από την Κυπερούντα όπου βρίσκεται για προετοιμασία η Ομόνοια.

Ο Άρης θα μεταβεί στην Κυπερούντα τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και το φιλικό με την Ομόνοια θα είναι το πρώτο του. Υπενθυμίζουμε ότι το ερχόμενο Σάββατο στις 18:00, η Ομόνοια θα αφήσει την Κυπερούντα και θα επιστρέψει για λίγο στη Λευκωσία για να αντιμετωπίζει τη Δόξα στο «Ηλίας Πούλλος». Επισημοποίηση για τα φιλικά δεν υπάρχει, αφού οι πράσινοι αναμένουν ενημέρωση από την ΚΟΠ σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και αποστασιοποίησης για τον κορωνοϊό.

Με την ολοκλήρωση της… ορεινής προετοιμασίας Ομόνοιας, θα ακολουθήσει το ταξίδι στη Σλοβενία για το βασικό μέρος της προετοιμασίας των πρασίνων και στην εν λόγω χώρα η οποία είναι ασφαλής και βγήκε από την πανδημία από τις 15 Μαΐου, θα διεξαχθούν και κάποια άλλα φιλικά με ξένες ομάδες.

Καταληκτικά, να υπενθυμίζουμε επίσης πως η πρόβα τζενεράλε της Ομόνοιας πριν από την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα, θα πραγματοποιηθεί με την ρουμανική Άστρα στο ΓΣΠ στις 11 Αυγούστου, μία εβδομάδα ακριβώς πριν από το πρώτο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ (α’ προκριματικός). Η ομάδα της Ρουμανίας θα βρίσκεται στην Κύπρο για προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια, οπότε είναι καλή ευκαιρία για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ να μετρήσει δυνάμεις απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο. Η Άστρα παλεύει στο πρωτάθλημά της για έξοδο στην Ευρώπη. Βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η προνομιούχο θέση και στον +1 από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, τρεις στροφές πριν το τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ