aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Κίνδυνος» ισοφάρισης αρνητικού ρεκόρ μετά από 63 χρόνια!

Ομόνοια: «Κίνδυνος» ισοφάρισης αρνητικού ρεκόρ μετά από 63 χρόνια!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Άλλη μια χρονιά για… κλάματα για την Ομόνοια, η οποία βρίσκεται υπό την απειλή να τερματίσει στην 6η θέση της βαθμολογίας για δεύτερη σερί σεζόν, αφού θυμίζουμε πως και πέρσι αυτή τη θέση κατέλαβε.

Αν δεν καταφέρει να αναρριχηθεί πάνω από τη Νέα Σαλαμίνα, τότε θα ισοφαρίσει ένα αρνητικό ρεκόρ που κρατά εδώ και πολλές δεκαετίες, συγκεκριμένα 63 ολόκληρα χρόνια, και το οποίο θα τη συνοδεύει για πολλά χρόνια. Κι αυτό αφορά στην κατάληψη της 6ης θέση για δύο σερί σεζόν. Τελευταία φορά που οι «πράσινοι»… κόλλησαν στο 6ο σκαλοπάτι της βαθμολογίας για δυο σερί αγωνιστικές περιόδους ήταν τις σεζόν 1954-55 και 1955-56.

Ποιος να το φανταζόταν στο «τριφύλλι» ότι μια χρονιά που άρχισε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες θα εξελισσόταν με αυτόν τον τρόπο. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν ακόμη χειρότερα για την Ομόνοια αν λάβουμε υπόψη ότι από… σπόντα η ομάδα πλασαρίστηκε στο Α’ γκρουπ. Αν δεν ήταν η υπόθεση «Ουζόχο», το Β’ γκρουπ δύσκολα θα το γλύτωναν οι «πράσινοι» και τώρα θα μιλούσαμε για ένα ακόμη μεγαλύτερο αρνητικό ρεκόρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ