aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Κινδυνεύουν» τέσσερις

Ομόνοια: «Κινδυνεύουν» τέσσερις

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας βρίσκονται στο όριο κίτρινων καρτών και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με ΑΕΛ και ΕΝΠ, για να μην στερήσουν από την ομάδα τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο υψίστης σημασίας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η κάθοδος του Παπασταύρου φέρνει εξελίξεις

Πρόκειται για τους Λούφτνερ, Γκόμεθ, Τιάγκο και Ντάρμπισαϊαρ, οι οποίοι θεωρούνται αναντικατάστατες μονάδες, αφού είναι οι τέσσερις από τους έξι που έπαιξαν ως βασικοί και στα οκτώ ματς του «τριφυλλιού». Αν «κιτρινιστούν» στο επικείμενο ματς κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση με τους «βυσσινί» που επίσης είναι σημαντική, αλλά σαφώς με πιο μικρό βαθμό δυσκολίας απ’ ότι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: H μοναδική αλλαγή που ίσως κάνει ο Μπεργκ

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι θα έχουν οδηγίες να «κυνηγήσουν» την κίτρινη κάρτα στο σαββατιάτικο ματς με την ΑΕΛ. Από μία κίτρινη κάρτα έχουν οι Λανγκ, Μαυρίας, Γκόμες, Έζρα και Μίκου, με τους τέσσερις πρώτους που σίγουρα θα αγωνιστούν στο επικείμενο ματς, να καλούνται να προσέχουν για να μην «κινδυνεύουν» και αυτοί ενόψει ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ