aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κίκο και Παπουλής πανέτοιμοι για (ανεπίσημο) ντεμπούτο

Ομόνοια: Κίκο και Παπουλής πανέτοιμοι για (ανεπίσημο) ντεμπούτο

Στη δροσιά της Κυπερούντας, υπό καλές κλιματολογικές συνθήκες, συνεχίσε την προετοιμασία της η Ομόνοια. Οικογενειακό το κλίμα στις τάξεις του «τριφυλλιού», κάτι που επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες από το γραφείο Τύπου, με τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Στις προπονήσεις εντάχθηκε από χθες και ο Κίκο, ο οποίος βρισκόταν σε αυτοπεριορισμό τις προηγούμενες ημέρες λόγω της επιστροφής του από την Πορτογαλία. Ο 27χρονος αριστερός μπακ έκανε σημαντικό βήμα στην καριέρα του υπογράφοντας συμβόλαιο με την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι διαδικασίες για παρακολούθηση του φιλικού με τη Δόξα

Μάλιστα, τόσο ο Κίκο όσο και ο Παπουλής πολύ πιθανόν να κάνουν ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ομόνοιας στο φιλικό του Σαββάτου (11/7, 18:00) με την Δόξα στο «Ηλίας Πούλλος». Οι πράσινοι μετά από απραξία πέντε μηνών θα αγωνιστούν έστω και σε φιλικό παιχνίδι με τον Χένινγκ Μπεργκ προφανώς να ετοιμάζεται για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια/Ανόρθωση/ΑΠΟΕΛ/Απόλλων: Διασφάλιση δικαιοσύνης με απώλειες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ