aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κερδίζουν ολοι αν βρεθεί φόρμουλα τερματισμού συνεργασίας

Ομόνοια: Κερδίζουν ολοι αν βρεθεί φόρμουλα τερματισμού συνεργασίας

Ο Νταβίδ Ραμίρες, παραμένει στην πατρίδα του και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Το δεδομένο είναι ότι, δεν υπολογίζεται από την Ομόνοια και θα ψάξει για άλλη ομάδα.

Παρόλο που η Σαμπρίσα, η ομάδα στην οποία δόθηκε με υποσχετική το περασμένο Καλοκαίρι, δεν προτίθεται να υποβάλει πρόταση για να αποκτήσει τον Κοσταρικανό φορ, αφήνει ανοικτή την πόρτα της για τον ποδοσφαιριστή εφόσον μείνει ελεύθερος.

Εάν δεν γίνει κατορθωτό να βρει ομάδα ο Ραμίρες, τότε ο σύλλογος της Λευκωσίας είναι υποχρεωμένος να τηρήσει τις συμβατικές υποχρεώσεις του προς τον ποδοσφαιριστή βάσει συμβολαίου. Εκτός κι αν βρεθεί η φόρμουλα τερματισμού της συνεργασίας τους

Σε μία τέτοια περίπτωση, αυτό θα δώσει το δικαίωμα στον Λατίνο φορ να βρει πιο εύκολα ομάδα, στην Σαμπρίσα να τον αποκτήσει επίσης με μεγαλύτερη ευκολία και στην Ομόνοια να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του και να εξοικονομηθούν χρήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ