aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Kερδισμένοι και με τη ψυχολογία στα ύψη

Ομόνοια: Kερδισμένοι και με τη ψυχολογία στα ύψη

Με δύο 90λεπτα στα πόδια τους, από τη συμμετοχή τους στα ματς της Κύπρου με Καζακστάν και Σαν Μαρίνο, επιστρέφουν στις προπονήσεις της ομάδας τους οι διεθνείς Γιάννης Κούσουλος και Κωνσταντίνος Παναγή. Την ίδια ώρα, η ψυχολογία τους βρίσκεται σε ψηλό επίπεδο αφού, ο Κούσουλος πέτυχε δύο γκολ απέναντι στο Σαν Μαρίνο και έφθασε ήδη τα τέσσερα με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ ο Παναγή είχε στο ενεργητικό του 2-3 σπουδαίες επεμβάσεις στο παιχνίδι με το Καζακστάν. Δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, στους οποίους υπολογίζουν στην Ομόνοια.

Ο Κούσουλος αν και αγωνιζόμενος ως στόπερ, πέτυχε δύο γκολ προχθές, είχε καλή παρουσία και καθιερώθηκε πλέον στο αρχικό σχήμα της Εθνικής. Στην Ομόνοια, αν και πέρσι κάλυψε θέση στο κέντρο της άμυνας, φέτος ο Μπεργκ τον υπολογίζει ως ανασταλτικό μέσο. Εκεί αγωνίστηκε στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στη Δόξα, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι έμεινε στον πάγκο. Ο Κούσουλος κάνει συνεχώς βήματα προόδου και ο προπονητής του στην Ομόνοια υπολογίζει πολύ στην παρουσία του (όπως και του Κατελάρη) και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, δεν θέλησε να γίνει άλλη προσθήκη ανασταλτικού μέσου.

Όσο για τον Παναγή, αν και πέρασε τραυματισμό και είχε μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, έδειξε να επιστρέφει δριμύτερος. Η παρουσία του και στα δύο πρόσφατα ματς της Εθνικής, μόνο καλό θα του κάνουν. Μαζί με τον Ουζόχο είναι ένα σπουδαίο δίδυμο και η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση για τις επιλογές στον «άσο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ