aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κέρδη τεράστια σε αξέχαστη βραδιά

Ομόνοια: Κέρδη τεράστια σε αξέχαστη βραδιά

Φανταστική, ονειρεμένη, μοναδική παρουσία της Ομόνοιας απέναντι σ’ ένα μεγαθήριο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το αποτέλεσμα δεν ήλθε (2-3) στον αγώνα που ήταν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά τα κέρδη που αποκόμισε η Ομόνοια από το χθεσινό παιχνίδι είναι τεράστια και θα συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές της.

Άλλωστε, να πετυχαίνεις δύο γκολ στη φημισμένη Γιουνάιτεντ δεν είναι και λίγο πράγμα. Μάλιστα το προβάδισμα στο 35’ θα παραμείνει αξέχαστο. Ο Μπρούνο έκλεψε από τον Μαλάσια στη μεσαία γραμμή, έφυγε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε τον Ανσαριφάρντ που με άψογο σουτ άνοιξε το σκορ. Σείστηκε το ΓΣΠ από τους εκστασιασμένους οπαδούς της Ομόνοιας.

Η ομάδα του Λένον κοίταξε στα μάτια τη μεγάλη αντίπαλό της, της έβαλε δύσκολα, προηγήθηκε στο ημίχρονο (Ανσαριφάρντ 35’), όμως η αγγλική ομάδα με τρία γκολ στην επανάληψη έκανε την ανατροπή (Ράσφορντ 53′, 84′ Μαρσιάλ 63′). Η Ομόνοια μείωσε με τον Παναγιώτου (85’), που θα έχει να λέει στα… εγγόνια του ότι σκόραρε κόντρα στους «κόκκινους διάβολους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ