aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Καζάνι που βράζει» ο κόσμος, «πυκνώνει η ομίχλη» για Ευρώπη

Ομόνοια: «Καζάνι που βράζει» ο κόσμος, «πυκνώνει η ομίχλη» για Ευρώπη

Η εικόνα της Ομόνοιας είναι απογοητευτική και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Συμβαίνει σε όλη την διάρκεια της σεζόν, κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων Ανδρέας Δημητρίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση. Η ήττα από τους «κυανόλευκους» (3-4) σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος μόνο προβληματισμό και αντίδραση έφερε από τους φίλους του «τριφυλλιού».

Οι πρωτευουσιάνοι θα πετύχουν την έξοδο στην Ευρώπη μόνο μέσω της 4ης θέσης, στην οποία βρίσκεται η ΑΕΛ (+2) που πλέον έχει το πάνω χέρι (ειδικά αν πάρει βαθμολογικό όφελος αύριο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ) γι’ αυτό και η ήττα από την ομάδα της Αμμοχώστου παίρνει πολύ πίσω τους πράσινους σε αυτή τους την προσπάθεια, αφού απέμειναν μόνο τρεις αγωνιστικές μέχρι το φινάλε.

Ο κόσμος της Ομόνοιας αντέδρασε στην επίσημη σελίδα των πρασίνων στο Facebook, που φαίνεται ότι για άλλη μια φορά έχει φτάσει στα… όρια του. Οι φίλοι των πρασίνων ήταν στο βόρειο πέταλο του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και δεν σταμάτησαν λεπτό το τραγούδι, ωστόσο έφυγαν χωρίς η ομάδα τους να πήρε το απαιτούμενο αποτέλεσμα.

Αναμφισβήτητα ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει πολλή δουλειά να κάνει ώστε να παρουσιάσει μια αλλιώτικη Ομόνοια, διαφορετική 180 μοιρών, ενόψει της νέας σεζόν. Ειδικά αν καταφέρει η Ομόνοια να βγει Ευρώπη, τότε τα χρονικά περιθώρια ενίσχυσης θα στενέψουν, ωστόσο οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες λόγω των κακών εμφανίσεων της τρέχουσας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ