aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Κάτω η μπάλα», έχει μακρύ δρόμο για την επιτυχία…

Ομόνοια: «Κάτω η μπάλα», έχει μακρύ δρόμο για την επιτυχία…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Κάτω η μπάλα! Στην Ομόνοια μετά την επιτυχία επί του Απόλλωνα και το αήττητο σερί στα πρώτα τέσσερα ματς, χαμηλώνουν τους τόνους αφού γνωρίζουν πως, τίποτα ακόμη δεν έχει επιτευχθεί. Άλλωστε, είναι μόλις στην αρχή και ο δρόμος για την επιτυχία είναι μακρύς και δύσκολος. Ήδη από χθες οι πράσινοι στρώθηκαν και πάλι στη δουλειά, έχοντας ως στόχο τη συνεχή βελτίωση, που θα τους επιτρέψει να δώσουν και συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αλλά κυρίως στα νικηφόρα αποτελέσματα. Κάθε αγώνας αποτελεί και μια νέα δοκιμασία, που κρύβει τις δικές της παγίδες και η Ομόνοια θα πρέπει να βρίσκει τον τρόπο να τις ξεπερνά και να δίνει συνέχεια στην πορεία που χάραξε και της αρμόζει.

Η συνέχεια και η συνέπεια, αποτελούν το «κλειδί» για να μπορέσει η Ομόνοια να υλοποιήσει στο τέλος της σεζόν τους στόχους της. Οι πράσινοι παρουσίασαν σε γενικές γραμμές καλή εικόνα, όμως υπάρχουν και οι αδυναμίες, τις οποίες ο Μπεργκ θα θελήσει να βελτιώσει. Πρόκειται για μια εντελώς νέα ομάδα, με τον χρόνο να δουλεύει υπέρ της και μέσα στα παιχνίδια θα αναπτύσσει τα όσα δουλεύει στις προπονήσεις.

Στην Ομόνοια, λοιπόν, χαίρονται την έως τώρα πορεία της ομάδας του και μαζί την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, αλλά και το γεγονός ότι έφυγε ικανοποιημένος. Την ίδια ώρα όμως δεν παρασύρονται. Αυτό που τονίζουν σε κάθε ευκαιρία είναι να υπάρχει ισορροπία συναισθημάτων. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος στον οποίο θα προκύψουν και τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα. Η ομάδα θα έχει και τα πάνω της και τα κάτω της. Γι’ αυτό, θα πρέπει να είναι σε θέση να διαχειριστούν αναλόγως την όποια κατάσταση προκύπτει και να βγαίνουν κερδισμένοι.

Διαβάστε επίσης: Η διαφωνία του Δημητρίου για την αδυναμία της Ομόνοιας και ο στόχος

Το ευχάριστο, είναι ότι η ομάδα έδειξε να έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει. Αυτό, βεβαίως, που θα θελήσει να κάνει είναι να το επιβεβαιώνει σε κάθε αγώνα της. Να είναι σταθερή και να αναπτύσσεται συνεχώς, κάτι που επιδιώκει ο Μπεργκ και το ευχάριστο γι’ αυτόν είναι ότι βρίσκει ανταπόκριση από τους ποδοσφαιριστές του. Πλέον, στρώθηκαν στη δουλειά αφού ακολουθούν εξίσου δύσκολα παιχνίδια, μάλιστα εκτός έδρας, με Πάφος FC και Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη Δημητρίου για το Μακάρειο και το νέο γήπεδο της Ομόνοιας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ