aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κάτι ξέρει και ο Μπεργκ

Ομόνοια: Κάτι ξέρει και ο Μπεργκ

Τη γλίτωσε στο τσακ η Ομόνοια προψές από τη Δόξα (2-1), ανατρέποντας τα εις βάρος της δεδομένα με δύο γκολ στην καθυστέρηση. Ο Χένινγκ Μπεργκ παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν έπαιξε όπως θα ήθελε και στόχος του είναι να αλλάξει αυτό την ερχόμενη Κυριακή, με αντίπαλο την Πάφος FC στο ΓΣΠ.

Οι γαλάζιοι έδειξαν (και) στις τρεις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί πως είναι σκληρά καρύδια, όσο και αν ξεγελά το 0-4 στο Τσίρειο από την ΑΕΛ. Οι πράσινοι, από την πλευρά τους, έχουν και άλλους λόγους για να επιθυμούν σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο κατάφεραν μετά δυσκολίας να σταματήσουν στο ΓΣΠ ένα αρνητικό σερί απέναντι στους Παφίτες. Επικράτησαν δύσκολα 2-1 στη Λευκωσία ενώ προέρχονταν από σερί πέντε παιχνιδιών δίχως νίκη απέναντι στην Πάφος FC με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Είναι ομάδα δηλαδή που βάζει δύσκολα στην Ομόνοια και άλλωστε, ο Μπεργκ ξέρει πολύ καλά του λόγου το αληθές από την εμπειρία του τα προηγούμενα χρόνια. Η τελευταία φορά που νίκησαν οι πράσινοι εύκολα την προσεχή αντίπαλό τους ήταν στις 21 Δεκεμβρίου 2017, όταν της έριξαν τριάρα στο ΓΣΠ (3-0).

Εν κατακλείδι, απέναντι σε αντίπαλο με δυνατότητες και παραδοσιακά δύσκολη, θα είναι καλό για την Ομόνοια να παρουσιαστεί σημαντικά βελτιωμένη την Κυριακή. Για να αποφύγει το παιχνίδι με τη φωτιά για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ντέρμπι.

14/12/20 Ομόνοια – Πάφος FC 2 : 1
22/08/20 Πάφος FC – Ομόνοια 2 : 2
10/01/20 Ομόνοια – Πάφος FC 0 : 0
05/10/19 Πάφος FC – Ομόνοια 2 : 1
26/01/19 Πάφος FC – Ομόνοια 1 : 0
27/10/18 Ομόνοια – Πάφος FC 2 : 4
21/12/17 Ομόνοια – Πάφος FC 3 : 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ