aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κάτι εξαιρετικό διαπίστωσε σ' αυτόν ο Μπεργκ, δεν εξηγείται αλλιώς…

Ομόνοια: Κάτι εξαιρετικό διαπίστωσε σ’ αυτόν ο Μπεργκ, δεν εξηγείται αλλιώς…

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Λίγα, σχεδόν ελάχιστα ήταν τα θετικά στοιχεία που κράτησε η Ομόνοια από την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν (2018-19), καθώς τα λάθη δεν αποφεύχθηκαν και με συνέπεια να μην επιτευχθούν ούτε οι πρωταγωνιστικοί στόχοι που τέθηκαν.

Ένα στοιχείο που άρεσε από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ήταν η παρουσία του Μαρίνου Τζιωνή και οι ευκαιρίες που… άρπαξε από τα μαλλιά ο νεαρός και τις αξιοποίησε με πολύ θετικές παρουσίες. Σκόραρε, δεν φοβόταν να τα βάλει με έμπειρους παίκτες άλλων μεγάλων ομάδων και διακρίθηκε για το ποδοσφαιρικό του θράσος.

Διαβάστε επίσης: Η ατάκα με τη μεγάλη σημασία και το ήδη κερδισμένο στοίχημα…

Η νέα σεζόν, φέρνει άλλο ένα «φιντανάκι» στο προσκήνιο καθώς ο Χένιγκ Μπεργκ φαίνεται πως κάτι βλέπει στα… πόδια του Ανδρόνικου Κακουλλή. Ο 18χρονος επιθετικός (03/05/2001) που δίνει το παρών τους στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας των πρασίνων, βρίσκεται στην αποστολή του «τριφυλλιού» στα τρία τελευταία παιχνίδια (ΑΕΚ, Απόλλων, Πάφο). Μάλιστα, ο νεαρός στράικερ πήρε 19 λεπτά συμμετοχής στο ντέρμπι με τους κυανόλευκους της Λεμεσού (αντικατέστησε τον Εζρά), καθώς ο Νορβηγός τεχνικός των εμπιστεύτηκε σε ένα κρίσιμο σημείο, ενός παιχνιδιού-«φωτιά».

Διαβάστε επίσης: «Δεν κάνει o Τιάγκο, θα “βράζει” τον πάγκο», έλεγαν αρκετοί…

Ο Απόλλωνας πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης (ήταν πίσω στο σκορ μρ 0-1), όμως ο Μπεργκ έριξε τον μικρό στα βαθιά, καθώς ήθελε να διαπιστώσει την αγωνιστική του κατάσταση υπό πίεση, αλλά και να πετύχει δεύτερο γκολ που θα σκότωσε τους φιλοξενούμενους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε (οι πράσινοι πήραν τη νίκη, δεν διαφοροποιήθηκε το σκορ), ενώ ο Κακουλλής ήταν αρκετά κινητικός και έκανε αισθητή την παρουσία του.

Φαίνεται, πως κέρδισε τον προπονητή της Ομόνοιας ο οποίος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την Πάφο και αναμένεται αν θα τον χρησιμοποιήσει εκ νέου. Βέβαια, αυτό θα εξαρτηθεί και από την έκβαση του αγώνα…

Διαβάστε επίσης: Έχουν μάτια… παντού Λάρκου και Ταραπουλούζης

Τέλος, ας μην ξεχνάμε πως ένας εκ των στόχων των πρασίνων είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες και ο Νεόφυτος Λάρκου μαζί με τον Μπεργκ έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εξελίξουν το μικρό ταλέντο της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ