aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κάθε τέσσερις ημέρες και αγώνας

Ομόνοια: Κάθε τέσσερις ημέρες και αγώνας

Η αντεπίθεση για την Ομόνοια αρχίζει από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στις 17 Οκτωβρίου. Αυτό είναι το σύνθημα στους πράσινους, που θα θελήσουν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, επάνοδο στις νίκες με καλή εμφάνιση. Είναι κάτι που ψάχνουν ακόμα στην τρέχουσα σεζόν στο «τριφύλλι», κι αν μπορέσουν να το πετύχουν σ’ ένα ντέρμπι, θα είναι ό,τι καλύτερο αφού τα οφέλη θα είναι πολλά. Θα αποτελέσει τονωτική ένεση για το επόμενο διάστημα, στο οποίο η Ομόνοια θα κληθεί να δώσει συνολικά έξι ματς σε 22 ημέρες, μέχρι την επόμενη διακοπή.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μπεργκ στις 17 Οκτωβρίου θα αρχίσει ένα κύκλο δύσκολο αλλά και σημαντικών αγώνων. Θα είναι μια περίοδος τριών εβδομάδων στην οποία θα δίνει αγώνα κάθε τέσσερις ημέρες και θα τερματιστεί στις 7 Νοεμβρίου. Θα αρχίσει, λοιπόν, με το ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα (17 Οκτωβρίου) και θα ακολουθήσουν οι αγώνες απέναντι στις Βασιλεία (21 Οκτωβρίου), ΠΑΕΕΚ (25 Οκτωβρίου), Ανόρθωση (29 Οκτωβρίου), Βασιλεία (4 Νοεμβρίου) και Εθνικός (7 Νοεμβρίου). Ακολούθως, θα υπάρξει διακοπή για τους τελευταίους δύο αγώνες για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022.

Τρεις γεμάτες εβδομάδες για την Ομόνοια, δίνοντας έξι αγώνες, στους οποίους θα δοκιμάσει τις δυνατότητές της και τις αντοχές της. Μέσα από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν στα πιο πάνω παιχνίδια, θα διαφανεί ως ένα βαθμό τι μπορεί να πετύχει η περσινή πρωταθλήτρια στην τρέχουσα σεζόν, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον όμιλό της στο Κόνφερενς Λιγκ. Θα δώσει τα δύο παιχνίδια με τη Βασιλεία, τον ισχυρότερο αντίπαλο στον όμιλο και το φαβορί για την πρωτιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ