aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια - Καρέλης: «Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι»

Ομόνοια – Καρέλης: «Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι»

«Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι». Κάπως έτσι συνδέεται η μετεγγραφική παραφιλολογία που αρχίζει πριν από την ολοκλήρωση μίας σεζόν, με τη συγκεκριμένη λαϊκή ρήση. Δεκάδες τα ονόματα που προτείνονται στις μεγάλες ομάδες, ειδικά σε αυτές που από νωρίς τέθηκαν εκτός στόχων.

Όσον αφορά όμως, στις μετεγγραφικές φημολογίες για ποδοσφαιριστές σημαντικούς και με σχετικά υψηλά κασέ, που από τόσο νωρίς γίνεται λόγος πώς ενδιαφέρεται η τάδε μεγάλη κυπριακή ομάδα και η δείνα, πάντοτε πρέπει να κρατείται μία πισινή, διότι το παρελθόν είναι καλός σύμβουλος και διδάσκει πολλά. Από την άλλη όταν ο προπονητής είναι Ελλαδίτης, όπως ο Γιάννης Αναστασίου, καλή ώρα, της Ομόνοιας, είναι λογικό να διαρρέουν πληροφορίες από την Ελλάδα, αβάσιμες αρκετές φορές.

Διαβάστε επίσης: Βάζουν στην… ακίδα του Αναστασίου τον Καρέλη

Όλα τα πιο πάνω, με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι ο Αναστασίου, έβαλε στις μετεγγραφικές σκέψεις του τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος το περασμένο Καλοκαίρι πήγε με τη μορφή δανεισμού από την Γκένκ στον ΠΑΟΚ. Ο Καρέλης κατ’ αρχάς, έφτιαξε το όνομά του στον Παναθηναϊκό, επί εποχής Αναστασίου και το αθηναϊκό «τριφύλλι» αναμένεται να μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του, αλλά η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό δεν είναι καθόλου εύκολη.

Και λαμβάνοντας υπόψη κάποιους λόγους οι οποίοι δεν συντρέχουν και αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν ικανοί να… ευθυγραμμιστούν, ούτε για την Ομόνοια θα υπάρξει σύντομα ορατό ενδεχόμενο να πάρει τον 27χρονο Ελλαδίτη επιθετικό.

Διαβάστε επίσης: Το κίνητρο που θα πρόσφερε η Ομόνοια στον Καρέλη των €250.000

Αναλυτικά κάποια σημαντικά πράγματα, μέσω του Sport24.gr: «Ο Καρέλης ανήκει στη Γκενκ και έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020, μετά την περσινή επέκταση που υπέγραψε. Η «καθαρή» αμοιβή του Καρέλη στη Γκενκ εκτιμάται περίπου στις 500.000 ευρώ ετησίως. Ο δανεισμός του Καρέλη στον ΠΑΟΚ τελειώνει τον Ιούνιο και προβλέπεται οψιόν αγοράς (έχουν αναφερθεί τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ). Ωστόσο, τα ρεπορτάζ από τον ΠΑΟΚ αναφέρουν ότι η ρήτρα δύσκολα θα ενεργοποιηθεί. Η Γκενκ δεν υπολογίζει πλέον τον Καρέλη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα τον θέσει στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών».

Όπως αντιλαμβάνεστε για να ενδιαφερθεί για τον Καρέλη η Ομόνοια, θα χρειαστεί πρώτα ο παίκτης να μείνει ελεύθερος και ακολούθως να μειώσει σε σημαντικό βαθμό το κασέ του. Η Γκενκ, κοιτάζοντας και το δικό της όφελος, θα επιδιώξει να τον πωλήσει. Ο 27χρονος επιθετικός δεν έχει τοποθετηθεί για το μέλλον του και μόνο το στενό περιβάλλον του γνωρίζει τις σκέψεις του. Θα δεχτεί να δοθεί δανεικός ή θα επιδιώξει μία μόνιμη λύση για την καριέρα του; Θα εμφανιστούν ενδιαφερόμενες ομάδες ή ο Καρέλης θα ξεμείνει στο Βέλγιο; Τα «αν» είναι πολλά και δεν επιτρέπουν την εξαγωγή ενός ξεκάθαρου συμπεράσματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ