aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Καρέ συλλήψεων από την Αστυνομία, ανήλικοι οι επόμενοι δύο

Ομόνοια: Καρέ συλλήψεων από την Αστυνομία, ανήλικοι οι επόμενοι δύο

Καρέ συλλήψεων οπαδών της Ομόνοιας από την Αστυνομία. Μετά τον 38χρονο και τον 21χρονο, στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκαν και δύο ανήλικοι (15 και 16 ετών) σε σχέση με τα επεισόδια και τη ρήψη αντικειμένων στο ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας (2/4) Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ που επέφεραν και την ολιγόλεπτη διακοπή από το 88’ μέχρι το 93’.

Διαβάστε επίσης: Χρίστου στον Active: «Δύο συλλήψεις, εκκρεμούν κι άλλες. Λειτουργεί η κάρτα»

Η Αστυνομία ταυτοποίησε από το σύστημα της κάρτας φιλάθλου του ΚΟΑ και του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του ΓΣΠ, τέσσερις οπαδούς των πρασίνων οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται ανάμεσα στα πρόσωπα που έριξαν αντικείμενα εντός αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε επίσης: Άρχισαν οι συλλήψεις, χειροπέδες σε 38χρονο οπαδό της Ομόνοιας

Όπως δήλωσε προηγουμένως στον Active o εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να εκδοθούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης. Και οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα για κατάθεση και αναμένεται να παρθεί απόφαση για το αν θα οδηγηθούν ενώπιων του Δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους ή να κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθεροι.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και για τους τέσσερις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ