aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Καρέ δανεικών και το μέλλον τους

Ομόνοια: Καρέ δανεικών και το μέλλον τους

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τέσσερις «δικούς» της ποδοσφαιριστές έχει η Ομόνοια με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες. Πρόκειται για τους Φάνο Κατελάρη, Ζοέλ Περέιρα, Νταβίντ Ραμίρες και Κρις Μόντες, που αγωνίζονται στην τρέχουσα σεζόν στις Ζάλαεγκερσεγκι, Σπάρτακ Τρνάβα, Ντεπορτίβο Σαπρίσα και Μπανδαλόνα, αντίστοιχα. Ο δανεισμός του νεαρού Ισπανού είναι διετής, οπόταν δεν θα είναι σίγουρα στο ρόστερ της Ομόνοιας και για τη νέα περίοδο.

Όσον αφορά στους άλλους τρεις, με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα εάν και εφόσον επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα, ο δανεισμός τους θα επεκταθεί ως ότου ολοκληρωθεί η σεζόν. Άλλωστε, το ίδιο θα ισχύσει και για τους δανεικούς που έχει η Ομόνοια στο ρόστερ της από άλλες ομάδες. Όσον αφορά στο μέλλον των Κατελάρη, Περέιρα και Ραμίρες, αυτό θα καθοριστεί όταν επιστρέψουν στην ομάδα τους, αναλόγως των αναγκών αλλά και της δικής τους ίσως επιθυμίας. Είναι πρόωρο να λεχθεί οτιδήποτε.

Ο Κατελάρης είναι Κύπριος, προερχόμενος από την Ακαδημία της Ομόνοιας, διατηρεί συμβόλαιο έως το 2023 και πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επανένταξή του στο ρόστερ. Αποτέλεσε όσο ήταν στην ομάδα, εναλλακτική επιλογή για τη θέση του ανασταλτικού μέσου. Άλλωστε, για να κληθεί το καλοκαίρι που μας πέρασε να ανανεώσει το συμβόλαιό του εξυπακούεται ότι στην Ομόνοια τον πιστεύουν.

Όσον αφορά στον Περέιρα, το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Είναι σε νεαρή ηλικία (23 χρονών) και μπορεί να αποτελέσει τουλάχιστον μια εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας. Παραχωρήθηκε ως δανεικός για να ανοίξει θέση στο ρόστερ να εγγραφεί ο Παντίλιμον. Οι πιθανότητες να βρίσκεται στις επιλογές για τη νέα σεζόν είναι με το μέρος του.

Τις λιγότερες πιθανότητες εάν όχι καθόλου να είναι στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν διατηρεί ο Ραμίρες. Ο Κοσταρικανός, που ήταν επιλογή επί Άνχελ Γκόμεθ, αρχές Φεβρουαρίου είχε σοβαρό τραυματισμό, υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες. Θεωρείται βέβαιο πως η Ομάδα Προγραμματισμού θα επιδιώξει την απόκτηση ποιοτικότερου επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ