aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Καρέ» αποχωρήσεων με μόλις 1024 συνολικά λεπτά συμμετοχής

Ομόνοια: «Καρέ» αποχωρήσεων με μόλις 1024 συνολικά λεπτά συμμετοχής

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Τέσσερεις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας πέρασαν την πόρτα της εξόδου κατά την τρέχουσα χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός που πραγματοποίησε ο τέως τεχνικός διευθυντής, Άνχελ Γκόμεθ, το Καλοκαίρι του 2018 δεν μπορεί επ’ ουδενί να χαρακτηριστεί επιτυχημένος. Η πορεία των πρασίνων στο πρωτάθλημα αλλά και ο πρόωρος αποκλεισμός από το κύπελλο, είναι η απόδειξη πως κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Από τις αρχές Νοεμβρίου άρχισε η νέα εποχή, με τον Γιάννη Αναστασίου να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας και θα περνάει τη δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές του. Ο Ελλαδίτης ήταν και είναι ο υπεύθυνος για τις προσθήκες που έγιναν και πρόκειται να γίνουν στο ρόστερ του «τριφυλλιού». Υπενθυμίζουμε πως έχουν ήδη αποκτηθεί οι Χάρης Μαυρίας, Αμπντούλ Ατζαγκούν και Δημήτρης Κολοβός.

Διαβάστε επίσης: Αυστραλιανές «Σειρήνες» για Ματ Ντάρμπισαϊαρ

Ωστόσο οι Ζαρκίνιο Αντόνια, Χουάν-Άνχελ Αλμπίν, Ζαΐλσον Αραούζο και Τζόρνταν Γκρίνιτζ αποχώρησαν από την ομάδα της πρωτεύουσας για να δημιουργηθεί χώρος για τους… νεοσύλλεκτους, χωρίς να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, κατέγραψε τα λεπτά συμμετοχής των εν λόγω ποδοσφαιριστών, τα οποία φανερώνουν του λόγου το αληθές:

Ζαρκίνιο: 314 λεπτά στο πρωτάθλημα, 136 λεπτά στο κύπελλο (9 συμμετοχές σύνολο)

Αλμπίν: 43 λεπτά στο πρωτάθλημα (2 συμμετοχές)

Ζαΐλσον: 345 λεπτά στο πρωτάθλημα, 180 λεπτά στο κύπελλο (8 συμμετοχές σύνολο)

Γκρίνιτζ: 6 λεπτά στο πρωτάθλημα (1 συμμετοχή)

Κάνοντας την πρόσθεση, το άθροισμα και για τους τέσσερις είναι 1024 λεπτά (!), αριθμός ο οποίος φανερώνει την μικρή έως μηδαμινή προσφορά τους στην Ομόνοια. Κι οι τέσσερις μαζί, δεν συμπλήρωσαν τον χρόνο συμμετοχής ούτε καν αυτόν που έχει ένας βασικός ποδοσφαιριστής σε έναν γύρο πρωταθλήματος (12-13 αγωνιστικές).

Ο Ολλανδός ακραίος επιθετικός και ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός πήραν τις ευκαιρίες του από τον Αναστασίου ωστόσο δεν τις αξιοποίησαν, ενώ η ιστορία με τον Ουρουγουανό είναι πλέον γνωστή και… δυσάρεστη. Όσον αφορά τον Άγγλο νεαρό επιθετικό, ήρθε στο νησί μας ως επένδυση, όμως ο τραυματισμός του και η απόδοση του δεν έπεισαν τον Ελλαδίτη κόουτς. Υπενθυμίζουμε πως οι Ενρίκες και Μότα είναι εκτός ομάδας και αναμένεται να βρεθεί η «χρυσή» τομή ώστε να λύσουν την συνεργασία τους με την ομάδα των πρασίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ