aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κάποια «κακά» δεν λένε να… κοπούν

Ομόνοια: Κάποια «κακά» δεν λένε να… κοπούν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Αυτοί είμαστε με τα καλά και τα κακά μας…». Μια φράση που λέγεται από τον Γιάννη Αναστασίου, σχεδόν μετά από κάθε ματς της Ομόνοιας. Ίσως με κάποιες παραλλαγές, αναλόγως και της εμφάνισης και του αποτελέσματος. Βελτίωση στην εικόνα της ομάδας παρατηρείται ώς ένα βαθμό, όμως δεν θα πρέπει να διαγραφεί το γεγονός ότι κάποιες τρανταχτές αδυναμίες δεν λένε να… κοπούν. Όπως, η αναποτελεσματικότητα και τα αβίαστα λάθη. Αδυναμίες που εμφανίστηκαν έντονα στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μην επιτρέψουν στην Ομόνοια από τη μια να σκοράρει και από την άλλη να δεχθεί γκολ και να χάσει άλλο ένα παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Ματ δεν είναι για τον πάγκο

Το γεγονός αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών, γι’ αυτό και φαντάζει αναγκαίο να προκύψουν σημαντικές αλλαγές. Βεβαίως, είναι και η ευθύνη του προπονητή, καθώς αν και βρίσκεται στην ομάδα τους τελευταίους τέσσερις μήνες δεν βρήκε το αντίδοτο. Αρκετό διάστημα και δεν μπορεί, πλέον, να αποτελεί μόνιμα δικαιολογία το ρόστερ. Λογικά πριν αποφασίσει να συνάψει συνεργασία με την Ομόνοια, φρόντισε να μάθει για το έμψυχο δυναμικό άρα γνώριζε πού ερχόταν και τι θα έβρισκε.

Είναι, λοιπόν, και στα χέρια του Αναστασίου να αλλάξει τα «κακά», όπως τα χαρακτήρισε, της Ομόνοιας ενόψει της νέας περιόδου. Η Ομάδα Προγραμματισμού πήρε εδώ και βδομάδες το πρόσταγμα από τη διοίκηση Παπασταύρου, να κινηθεί για να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο την επόμενη σεζόν. Απ’ αυτήν εξαρτάται εάν το «χτίσιμο» θα τεθεί σε γερά θεμέλια. Άλλωστε, δεν σηκώνει την Ομόνοια άλλο ένα χαμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Χαμένος» ο Ατζαγκούν, μεγαλώνει τη… μαύρη λίστα

Οι όποιες κινήσεις θα γίνουν επιβάλλεται να είναι προσεγμένες, ποιοτικές και ικανές να κάνουν τη διαφορά. Οι ποδοσφαιριστές που θα εισέλθουν την πόρτα του «Ηλίας Πούλλος», να είναι σε θέση να σηκώσουν τη βαριά φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Λάρκου, Ταραπουλούζης, Αναστασίου και Σκέντζος, έχουν τον λόγο και όλοι θα κριθούν στην πορεία. Για όλους καθρέφτης είναι το γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ