aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κάντο 266 μέρες μετά!

Ομόνοια: Κάντο 266 μέρες μετά!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την προηγούμενη αγωνιστική η Ομόνοια πέτυχε σπουδαίας σημασίας νίκη, από κάθε άποψη. Παράλληλα έφθασε για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν τις τρεις συνεχόμενες νίκες. «Θύματά» της οι Άρης, ΑΕΖ και ΑΕΚ.

Η σταθερά ανοδική πορεία της Ομόνοιας την οδήγησε στις επιτυχίες, μέσω των οποίων ανέκτησε μια και καλή δυναμική και αυτοπεποίθηση. Πλέον, βαδίζοντας σε ψηλές πτήσεις θέλει να δώσει και συνέχεια.

Στο Τσίρειο, λοιπόν, απέναντι στην ΑΕΛ αύριο, η ομάδα του Κάρβερ θα ψάξει άλλη μια επιτυχία, την τέταρτη συνεχόμενη, που θα την απογειώσει. Με αυτό τον τρόπο θα φωνάξει πως, είναι εδώ και έχει απαιτήσεις. Πόσω μάλλον τη στιγμή που θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Αν κάτι πλήγωνε την Ομόνοια προηγουμένως, στο ξεκίνημα της σεζόν, ήταν και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να έχει ισορροπία στις επιτυχίες. Εκεί που πήγαινε να κάνει το βήμα προς τα μπρος, να σου ένα ατυχές αποτέλεσμα. Είναι κάτι που οι πράσινοι βίωσαν και τις προηγούμενες σεζόν.

Τότε, σε σημαντικά παιχνίδια, ενώ έθεταν τις βάσεις, δεν ήταν σε θέση να δώσουν συνέχεια και να κάνουν το άλμα, απογοητεύοντας και τον κόσμο τους. Τη δεδομένη στιγμή θέλουν να βάλουν ένα τέλος σ’ αυτό το φαινόμενο, να δείξουν πως όλα έχουν αλλάξει και έπονται καλύτερες μέρες.

Τελευταία φορά που η Ομόνοια κατάφερε να φθάσει σε καρέ συνεχόμενων νικών ήταν στην περσινή σεζόν, στο διάστημα από την 24η έως την 27 αγωνιστική. Είχε κερδίσει διαδοχικά Άρη (2-1), Παραλίμνι εκτός (4-1), ΑΕΛ (4-2) και Ανόρθωση (3-0). Η τέταρτη και τελευταία επιτυχία, αφού ακολούθησε ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (1-2), ήταν στις 6 Μαρτίου.

Από τότε μέχρι και αύριο που θα διεξαχθεί το ματς στο Τσίρειο μεσολαβούν 266 μέρες. Η αποστολή δεν φαντάζει εύκολη, ωστόσο στην Ομόνοια παρουσιάζονται αποφασισμένοι να μην κάνουν βήμα πίσω, να ισοφαρίσουν το περσινό τελευταίο επίτευγμα με τις τέσσερις νίκες και να πάνε με φόρα στο «αιώνιο» ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ